pagi yang cerah kini kena audit :P

March 05, 2012

morning blogie!

dgn ketiadaan updatenya blog ni sabtu ahad kemarin lepas, rasa mcm setahun blog ni bersarang. ada tikus ker? heeeeeee.tak de :P

so korg ape kabar? liyaa apa kabar? syasya apa kabar sama? lagi nak sebut tyra, zuliqa and etc...ar see, aku tak update blog pun, aku still can remember nama korg..ahahaha...

so, spt biasalah. monday datang lagi. ar, monday ni aku bz..jadi update secepatnya mungkin. korg jgn lupa tgk video full eksekutip lisa dan yusri bahagian 1. bahagian 2 nnti akan ku upload utk anak buahku tgk. korg, tak payah tgk.sebab korg ada astro kat umah..akakaa..

pagi ni ofic diziarahi geng geng audit. jadi, majulah sukan utk negara okei! (mak ai, gelabah semcm je :p)

nnti citer lagi..nak say morning to liyaa...*morning liyaa :)

You Might Also Like

4 comments

  1. heee..monday blues la. Btw seronok tgok lisa n yusry bhg 2..:)

    ReplyDelete
  2. he3...sama la lama xupdate blog...terasa rindu sgt..huhuhu

    ReplyDelete
  3. @LiNda

    wargh!! korang da tgk!! saya tak tgk lagi..sob² :(

    ini tidak adil tidak adil :P

    ReplyDelete
  4. @Nyue

    baru sehari dua tak update rasa sebulan dua kan nyue :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images