meroyan ke aper?

March 19, 2012

sakit aku, tp sakit juga rasanya bila ada yg mula terasa. erk, meroyan ke ape masih nak ingat bekas tunang yg skg da sah dan sahih jadi laki org. huhu. ini tak boleh jadi ni. adoi cik kak. hidup ni indah je bah. kalau nak menambah indahnya lagi, kasi tambah saja bah. jgn ditambah dgn perkara yg bukan², yg tak nampak indah lagi..adoi..sabah sd aku ckp :P

ni nak ckp juga pasal cik aishah yg dulunya pernah menjadi tunang pada cik ally iskandar yg pernah also memangku kekasih hati aku tu (ceh). da pernah dan telah pernah dan telah status bekas tunangan kan. but dikabarkan oleh blogger² lain, cik aishah ni menguploadkan gambar beliau ketika dan di saat detik²nya bertunang dgn ally. 

motif? ntah pula. siap letak nama pada album tersebut..‘BitterSweetSour’ dengan penerangan album itu sebagai ‘Say whatever u want, Allah has better plan to run :)’.

oh ok..suka hati beliau la kan. yg penting is, benda² mcm ni tak menganggu hubungan cik abg ally dan cik puan farah lee yg comel dari biasa :)


You Might Also Like

2 comments

  1. haha..maybe tengah meroyan sorang2 kot..ingt blk org yg dia pernah syg kot..entah apa2 kan..

    ReplyDelete
  2. hehe..tu ar..kalau nak buat mcm tu then mengharapkan cik abg ally kembali semula kat dia, rasanya cik abg ally tak pernah dan tak kan tefikir nak buat mcm tu. cik puan farah da cukup baik utk beliau.

    simpang malaikat..jauhkanla dr mereka :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images