konsert pengenalan mentor 6

March 18, 2012

wanie - ferhad
- okei. serius aku suka suara dia. hopely ada yg sudi mengundi wanie. sabahan!

kj - adam
- ingatkan nak bawa lagu yg berentak rancak. da adam pilih yg pandai nyanyi siap menari. ni tak, da hbs nyanyi baru la kuar part menari. adoi..tak kan takut semput kot..huhu..

caroline - ella
- oh ok. tak tahu la kalau korg setuju gedik semcm je mentor dan protege. tidak! suara? ntah. mungkin caroline da biasa bw lagu english kot. tgkla..apa akan jadi for next² konsert pula :P

ana suhada - ramlah ram
- wa..sabah juga :P okei. hijau erk. mungkin boleh kot warna lain si ana ni pakai. lagu tu mantap wei and of my fav song okei. suara? mantap juga tu. hehe

zatul - ogy ahmad daud
- oh mak gayah!!! takut aku baju minah ni koyak wei. apasal over sgt ni..tidak!!! pengsan seketika tgk persembahan minah ni..tidak!!! lari cepat lari!

anas - faizal tahir
- oh mak ai..ramainya penyokong. jerit² tu tak sakit tekak ke geng² bas sekolah wei..hehe..rambut da mcm hafiz awan nano la pula. :) panjang lebar erk bercerita. hehe..main guitar tgh² bandaraya sorg² tu, org tak kata aper erk? huhu...ar, tau tak pe..restu parents itu perlu syg :)
performance? mmm...ntah..mcm rosakkan lagu org pula..

nite!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images