Ini Link Saya.. Sila Promote! #update

March 24, 2012

hi blogie,

entri ni saya buat utk mrk yg datangnya dari mak dara blog dgn segmen beliau "Ini Link Saya..Sila Promote!". oh yes, mrk yg datangnya dari blog mak dara, please leave ur jejak here okei. and i will find out korang lepas ni. easy come kan (^__^). bukan ape, sometimes kotak 'Pusat Pengaduan Awam' gojes blog merajuk dan melarikan diri seketika. ntah lah kenapa. ok, jumpa korg malam ni. aku akan bersarang utk korg yg ada kat sini (^___^)

hai korang, update terkini for blogie yg join segmen mak dara atas tu, and sudah berada dalam senarai gojes blog sama. and i will terjah korang hari ini! ahahah..bai!





sumber : mak dara

You Might Also Like

10 comments

  1. Bukan datang dari blog mak dara. Tapi nak komen jugak. Hehe.

    Wahh! Puan Gojes join segmen ni, pasti bertambah laa peminat :P

    ReplyDelete
  2. @Liyaa Mf

    hehe.simple punya segmen liyaa..wei, cuba la..join je biar pun da habis tamat tempoh :P

    ReplyDelete
  3. sy dtg dri segmen yg sama...hehe salam kenalan ye

    ReplyDelete
  4. dr blog mak dara..siap ade entri khas lg tu..salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  5. salam kenal...datang dari segmen mak dara=) TQ promote blog akak kat sini.

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan... membalas kunjungan dr segmen mak dara...

    ReplyDelete
  7. Hari2 jenguk Mak Dara macam mana boleh tertinggal segmen ni? :(

    ReplyDelete
  8. Dari segmen Mak Dara. Sy follow sini pulak! Thanks for visiting my blog ;)

    ReplyDelete
  9. okeh...patutlah macam ada orang seru..saya datang ni..hehe.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images