DiGi WWWOW Awards 2012

March 31, 2012

huhu. rasa riak dan angkuh nak join sama sebenarnya. dan rasa da berangan² nak menang gitu. dan rasa mcm, oh ya aku menang! hehe. tp apakan daya, kena sedarkan diri sendiri la jwpnya. blog tepi kaki lima like mine ni, lalu lalang kat blog femes je la mampu ;( sob². tapi tak pe, nak bgtau juga yg aku akan vote mrk² yg like to be a winner utk kategori² yg telahpun disenaraikan utk dipertandingkan bagi tahun ini pula:-
1. ASTRO Top Online Over-Achiever Under 15
2. Nuffnang Fave Makan-Makan Expert 2012
3. Nuffnang Fave Kay Poh 2012
4. Lowyat.net Fave Tech Head 2012
5. Says.my Online Shop of the Year 2012
6. Nuffnang Blogger of The Year 2012
7. Google Most Inspiring Internet for Good Award 2012
8. Innity Funniest Video of The Year 2012
9. InMobi Mobile Short Film of The Year 2012
10. Malaysiakini PhotoJournalist of The Year 2012
11. MSN Breakthrough Star Performer of The Year 2012
12. Yahoo! Social Media Gathering of The Year 2012
13. Mudah.my Most Promising Webpreneur of the Year 2012
14. Samsung App of the Year Award 2012
15. DiGi WWWOW People’s Choice of The Year Award 2012 (by popular vote)
16. DiGi WWWOW Of The Year 2012 (The Best of The Best)
pssstttt .... hadiah lumayan tau. more info klik sini.
can't wait to see siapa akan menang kategori 'Nuffnang Blogger of The Year 2012'

thanks Nuffnang!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images