coffee prince korean drama

March 24, 2012

huhu. malam weekend mmg malam yg selalu ku nanti²kan (^^). best je kan. blh blogwalking sampai mata lebam :P itu pun kalau mr celcom broadband tak jadi mr celcom berukband. makanya, terbantut la segala²nya (^^)

hari tu, aku da hbs tgk drama korean 'full house' (^^), now dan starting mlm ni, aku layan pula 'coffee prince'. ye tahu, mmg aku ketinggalan pun. budak² lain mmg da katam pun tgk kan..sob².tak pe..yg penting aku dpt tgk full drama ni :P korg jgn jeles (^^) and also blogwalking dgn korang. nite!


You Might Also Like

3 comments

  1. Wah,
    Bestnya blogwalking habis-habisan....

    ReplyDelete
  2. @Cik Rose Cute

    tak juga selalu (^^) bila nak start bw je, mesti internet buat hal :(

    ReplyDelete
  3. salam kenal..:)
    eh ini bukan yg tayang kat ntv dulu ker..ehh ke tak ya..nampak yg gurl tu macam sama jer..hehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images