buang Subscribe to : Posts (Atom) blogspot

March 19, 2012

duduk rumah time sick²y mcm ni bukan masanya nak berhenti berehat (^.^) apatah lagi jika blogger tak berapa berjaya ni tak kira siang dan malam asyik dgn blog comel beliau *wa angkuh ayat itu..hehe..so, i just wanna sharing dgn korg. 2 tutorial yg aku baru berjaya buat. as usual, bukan tutorial dari aku pun. tp, apa salahnya sharing dgn korg pula kan :P

Hilangkan "Subscribe to : Posts  (Atom)"

nak hilangkan Subscribe to : Posts  (Atom), korang ctrl + f cari ayat kat bawah ni
<!-- feed links-->
    <b:include name='feedLinks'/> 

bila da jumpa. korang copy benda kat bawah ni pula dan gantikan dgn kat atas tu.

<!-- feed links
    <b:include name='feedLinks'/>   -->

ar mudah saja kan?

selamat mencuba ya!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images