apa itu webmaster tools?

March 19, 2012

apa itu webmaster?
ntah, tp aku daftar

apa itu sitemap?
lagi la tak reti apa. tp da letak apa yg ptt and status is pending. 

agak² korang, apa bendalah semua ni. akteli, aku tu nak cari tutorial yg orang kata boleh mempercepatkan carian kat google. nak la kununn² blog aku ni menjadi one of carian fasting :P then jumpa webmaster ni. then aku daftar. before this, aku rasa aku da pernah buat. then rasa mcm sangsi my heart je. aku delete :P bila da rasa nak starting semula. aku gelabah. erk, btl ke tidak caranya aku buat tu :( sob²..rasa pelik semcm je.

fyna, tolong aku! sob sob :P

You Might Also Like

8 comments

  1. fyna try tolong dear ye... sorry tadi sangat..

    ReplyDelete
  2. webamster tool penting untuk indekkan url blog ke injin carian. masukkan kesemua injin carian seperti google, yahoo, bing dan sebagainya..
    selain itu, banyak lagi setting SEO yang boleh dilakukan untuk berada di tahap maksima :)
    jika guna WP, SEO lebih mantap berbanding blogspot, jadi jika bertanding mmg kalah la.. hehehe
    http://www.gnesop.com/2011/07/test-lawan-seo-siapa-hebat.html

    ReplyDelete
  3. @Misya Mialen

    terima kasih syg. hey u org sabah, same to me la :)

    ReplyDelete
  4. @gnesop

    wa, semakin complicated nampaknya..sob² pening kepala :(

    ReplyDelete
  5. @Kongsi Apa2 Aje

    mcm menarik erk? hehe..baru nak daftar yg ni pun da pening semcm :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images