65 Blog Malaysia Pilihan Intrend

March 07, 2012


hey helo blogie,

i wanna share dgn korg, 65 blog Malaysia Pilihan Intrend. kebetulan masa nak pi tukar buku kat popular, i mean salah beli buku then nak ganti dgn buku yg i nak tu tak de. so awek kedai suruh pi tukar barang yg same harga. duit mmg tak dpt dikembalikan. sob sob ~~~

then, lari pi kolum novel, tp tak de novel harga rm9.90. ok, pusing kat majalah item pula..so nampak cover depan intrend terang terangan nama BLOG, terus grap. selak punya selak. ada haniz zulaika kat sana. ada fatin liyana also and ramai lagi. harga intrend ok ngam dgn harga yg salah beli tu. cuma ada sen 90 lebihan. ok tak pe, rezeki ngko la kedai :P

ar, kat bawah ni nak sharing utk korg the 65 blog Malaysia Pilihan Intrend. kalau nak baca sepenuhnya detail about their blog, jom dapatkan intrend isu MAC 2012 skg :)


mari kita selidik, siapa disebalik mereka (^^)


korang gila fesyen terkini? and mencari² fesyen apa yg sesuai dgn korg? mai jenguk blog mereka


si gila hijab like me? hoho. jom ziarah blog mereka. si blog hijab, si pemakai hijab juga si cantik molek. jom terjah :)


gila makan like my encek hubby? ar sesuai terjah blog mereka :)


menjadi trend skg, u make ur own blogshop, dgn harga berpatutan, sometimes ada juga berniaga bukan hanya utk mendapatkan keuntungan semata², tp sekadar mengisi masa lapang dan menuntut kepuasan diri sendiri..so how about u gegurl out there? (^___^)


ala comel lotehnya...bebudak zaman skg ni, ada yg lebih femes memes lbh dari mak abah sendiri.
emmm, like mia sara? sgt comel :)


nak kawen lagi ke or akan berkawen or yup akan berkawen dan sedang merancang utk bernikah kawen? ar, mai singgah blog mereka. sgt super duper cantik dan banyak pilihan and why not, jenguk sat. boleh la kot tgk barang² for hantaran, makeup, baju persalinan, pelamin and etc..ar, comelkan? jom terjah! :P


taniah utk mereka di atas (^_^)


hehe...last is the blogger yg sibuk konon..

bai!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images