women of malaysia : congrat to maria elena

February 08, 2012

morning blogie ;)

anyone kenal maria elena? wei, mestilah kenal kan. and nak say taniah kat maria elena aka peliks blogspot sebab menjadi pilihan blog w.o.m as a women of malaysia for this month ;)

sapa tak kenal maria elena dalam dunia blogie ni, mmg korang rugi. she awesome dan super duper peliks but nice! baru je bertunang dgn encek dato beliau yg juga abg kepada blogger hebat fatin liyana :P

jom terjah blog beliau oks? fatin pun sama..jom usha them ok..

kredit to womenofmalaysia

baju awak sgt cantik ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. err akak Maria Elena tu..ada tak pemes mcm saya?kahkahkah :D

    #seyes kak sy tak kenal :D kenal akk je sbb akk lagi pemes hehehe

    ReplyDelete
  2. @Mohd Norafzal

    ahahaha..sila muntahkan diri skg syg sbb akak tak femes mana..:P but maria elena yes, femes one..wei jom la usha blog beliau..:)

    ReplyDelete
  3. @shark

    ahaha, btl tu..sapa la gojes blog ni :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images