terima kasih sekali lagi nuffnang ♥

February 18, 2012

malam blogie :(

muka da start sedih sama. sebab hari tu ada htr email kat abg nuffy, asking about gojes blog earning yg mmg hampeh semcm je. and sedih mendapat balasan email yg katanya kena kemaskinikan survey and adalah ayat²nya yg kata jika tak kemaskini survey, pihak pengiklanan agak tak nampak gojes blog ni..sob², sedih sat. so malam ni, i try my best kemaskini survey tu semula :P

good luck to me la sbb nak kemaskini survey tu, kena take time and kena perah otak sama :(
anyone ada tips how to sentapkan survey tu tak? silalah share sama ya...sob sob...abg nuffy, thanks ya for ur kindy heart one sudi reply pertanyaan saya..sob sob..

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images