saya akan berhenti menulis di sini

February 10, 2012

hey, jumaat la today :) that mean, ecok cuti² malaysia! no tradisional on my pc, no paper work, no think² nak draft emel dan surat. no more anymore! cuti be better enjoy dgn encek suami :P

ecok dan lusa gojes blog tak kan bersiaran secara langsung kat blog² blogie :) nak rest sementara masih boleh dan korg ada masa utk komen² entri blog gojes. silakan. nak komen sampai lebam biji mata pun boleh :P yg penting cuti sabtu ahad ni kena enjoy and share that moment dgn mrk yg tersayang. okei?!

nota kaki dan tangan : berapa masa yg korg spent utk keluarga, sedangkan korg banyak masa depan blog, facebook, twitter, etc..

jumpa korg on monday ok! selamat bercuti :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasabers to stay connected among Wasabers. ;)

    Oops! Logo WSB tidak kelihatan. Sila lekat ya. TQ!


    -Krew WSB-

    ReplyDelete
  2. Singgah sini n followed u, Wasaber! ;)

    ReplyDelete
  3. jeles hihi ^^
    selamat bercuti puan gojes :)

    ReplyDelete
  4. @izatty fatihah

    jom cuti² malaysia sama ;) *morning syg :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images