Sambutan Ulangtahun Bandaraya Kota Kinabalu Ke-12 2012 #gambar raptai

February 03, 2012

 assalam dan selamat pagi blogie!
i'm still in da mood ulangtahun bandaraya ke-12 sebab masih belum upload sekitar majlis ulangtahun. oh tidak! teman da seperti wartawan pula. oh i wish to be :P hehe..so, sharing dengan korg sekitar raptai, juga next entri on hari sebenar majlis ulangtahun bandarayaku, negeri sabahku, negeri di bawah bayu!

*wink²! jgn pandang lelama owner gojes blog :P

 

as usual :P
before ke padang merdeka kota kinabalu, kita candid dulu. 
 
still in da early morning. ada beberapa kontinjen perbarisan yang blm menampakkan diri. tak pe..suka hati mereka :P

 
see the red topi? ar mereka adalah juara part persatuan. oh mereka datangnya dari persatuan penjaja.
taniah!

bersemangat mereka wei. raptai ke ape ke, mesti baju sama je..lawala! boleh bah kalau ko :P

 
 ni gambar after raptai kali pertama. da penat, so duduk pun besepah² tak tgk org lalu lalang lagi da. sopan pun tolak tepi :)


ar tidak! i'm not paparazzi! love and addict blogspot..huhu


me too aka the owner of gojes blog yang tidak se gojes mana tp aku baik hati :P


maksud? ntah....lalallaa

 
mari kita lihat sapa yg kena..maknanya? tak de maknanya :P


jgn hairan kenapa ada harus gambar ini ketika raptai..sebab yatie sentiasa bersama dgn kamera! ahaha


cik puan yg memandang ke kamera ku ini adalah cik puan amylia aka cik kuntum :)

 
selesai!! bubar²! matahari da terik memancar..ecoknya the day..mari rehat utk seketika okei :)

 
bangunan dbkk yg kecik² tu dan rendah berdepan dgn the 'horizon hotel' new hotel and boleh kot sapa² nak dtg, blh duduk kat situ. berada di tengah² bandar gitu lor :)

 
santai! me sentiasa dgn peace
 *harus!


ok, i'm done with this..
bai korang! nntikan next entri the hari sebenar :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images