running time

February 15, 2012

hello hi blogie! ;)

tengahari baru free sikit. nak selesaikan listing for taklimat kempen anti kutu sampah next week. senang dan kacang je pun. tp nak siapkan tu mmg ikut moody aku juga nak buat dan siapkan :P well. biasalah jika engko yg terbaik, apa nak kata..ahahaha..perasan nak mampus terbaeeekk..:P

but jika korg perasan, i was always buat blogwalking dgn segera mungkin. follow korg yg follow blog ni. tp, gojes blog tak kiralah korg follow ke tak, i always follow² blog yg gojes sempat masuk. reply kotak komen juga balas mesej korg yg ada kat kotak pengaduan awam aku tu. bestkan? hehe..jom polo gojes blog dgn berhemah okei?

ok, aku tak akan lama berada kat sini. i was little² buzy gitu. for a while sahaja. tak naklah asyik duduk buat kerja sahaja. dgn muka yg serius. jantung pun tambah sakit :P. i try my best singgah blog sat lagi k. kerja harus di utamakan gitu lor. :)

bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images