rangking terkini gojes blog melepasi ben ashaari blog

February 21, 2012

motif letak? sebab blog aku paling atas sekali, kalah pakcik abg ben ashaari :P bai!

sila masuk syasya blog..jeles blog beliau comel ;)

pssstt..entri tak de kena mengena dgn pakcik abg ben ye..hehe

You Might Also Like

4 comments

  1. ekeke.lawak je tiba2 ade bloglist orang.btw, bloglist tu sya arranged guna recent posts

    ReplyDelete
  2. @syasyajohan

    he²..bosan² syg, that why yg buat entri tu..ar, kebetulan da sya komen kat sini, nak tanya sama how nak letak bloglist tu dlm kotak tu erk? saya pakai tutorial yg ni

    http://www.lyssasecret.com/2011/11/tutorial-sidebar-macam-lyssa.html

    utk semua kotak yg da saya buat tu..tp utk bloglist ni, tak reti pula :( ada cara tak?

    ReplyDelete
  3. ni guna denim template kan?

    untuk sidebar sya guna tuto ni
    http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/tutorial-border-at-sidebar.html

    untuk keliling post/entry boleh try ni
    http://sosweetgurls.blogspot.com/2011/11/tutorial-border-keliling-postentry.html

    ReplyDelete
  4. ok syg, nnti saya try to do ;) thanks! ♥

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images