qaseh & aiman bagi sang suami

February 19, 2012

morning blogie ;)

wei, kemarin petang sapa tgk drama qaseh & aiman kat astro prima. oh eyap, teman mmg agak ketinggalan. sebab drama ni da pernah keluar tahun lepas. ok, minta maaf :P

tp yes, sakitnya hati kat watak ayu raudhah aka qaseh tu. oh juga watak haris aka suami org. citer ni simple je, dari sms ke sms, dari kawan ke kawan, betukar menjadi teman. menjadi teman betukar menjadi kekasih. ar da menjadi kekasih, perasaan cinta cintun timbul. sampai lupa ada yg lebih berhak utk itu. bila hubungan da diketahui sang isteri, segalanya jadi kucar kacir. and yes, selalunya sang isteri menjadi alasan or meaning that punca utama why sang suami beralih ke org ke tiga. oh tidak!


part ni tak suka, sebab ape? yes, sang isteri juga keje. satu bumbung lagi. bukan ka itu memudahkan sang isteri dan sang suami lebih ada masa berdua. evendo da kat umah pun akan bertemu dan bersua muka. tp, sayangnya ... sang suami menjadikan alasan 'kesunyian' dgn yap, beralih ke pihak ketiga dgn alasan untuk mengisi ruang 'kesunyian' or 'kesepian' huhu..cepatnya sang suami menyuarakan alasan itu dgn mudah. and i was thinking, kenapa mesti beralih arah ke pihak ke 3, setelah berjanji seumur hidup bersama sang isteri yg sah dan halal baginya..huhu..ada sapa² ketinggalan drama ni? mai klik SINI download sendiri :P

You Might Also Like

1 comments

  1. Liya tengok cite ni. And ada terlintas jugak mahu komen psl cite ni dalam blog, tapi macam speechless. Hehe. Susah mahu komen benda2 macam ni. Sebab tu reality. Ntah. Bila kita tak dalam situation tu macam susah nak cakap. And benda tu boleh datang kat sesape saja kan? Mintak dijauhkan. Huuuuuuuu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images