penerima Br1M paling gojes #wanted!

February 22, 2012

selamat petang blogie!

wa, daku bersemangat ni nak taip entri pasal ni. kalau boleh naik taip tanpa perlu aku taip. ar, mcm mana tu. sapa nak jawap :P

oh jangan jeles sebab tengahari td daku telah menerima wang saku dari encek doremon..terima kasih encek doremon :) susah² je..boleh la tambah tabung baby sikit :) kengkawan jgn lupa klik for my "satu klik for tabung baby" ok! thanks :)

nak buat apa dgn wang saku?

1. novel sebuku
2. celcom broadband stok kredit
3. topup digi
4. bayaq kain
5. bayaq minyak wangi :P (wa..da pakai tp blm bayaq..sapa suruh, da gomen gaji hujung bln, kenalah ikut prosidur .. huhu) ahaha...
6. buat pendua kunci ofic. kunci hari tu da hilang ntah ke mana.
7. kfc anak buah = yg tu da settel..(mama budak da bersabda..hehe)
8. tgk wyg? mmm...
9. was thinking
10. ar..nak buat giveaway..okei tak? hehe




itu dia semangat puan gojes nak ke temu encek doremon


yahoo!! oh tima kaci encek doremon ;)


hehe..saya ingin ucapkan ribuan terima kasih..bla..bla..sbpa belum selesai lagi..lalala

bai!

You Might Also Like

4 comments

  1. waaa..bestnye dapat duit..belanje linda KFC ..:)

    ReplyDelete
  2. @LiNda

    hehe..kfc ya..mmm, i was thinking nak buat segmen, mean nak use little² wang saku dari doremon tu. kot² awak menang, kira saya belanja la yer :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat.. mesti dah macam2 dok pk tu :)

    ReplyDelete
  4. @syiela

    he²..akteli mmg da fikir dr awal nak buat aper wang saku tu..mmm..list da ade da..cuma blm di tunaikan lagi..kecuali kfc tu..ahaha

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images