pelakon sabah gaduh dengan izara aisyah vanilla coklat?

February 18, 2012

sapa tgk vanilla coklat? angkat kaki dan tangan sekarang and say peace no war! :P ok, memain saja.
ar, tajuk propa saja okei. tak de kena mengena pun dgn entri. tp, ye la kan. sebab mrk begaduh dalam watak tu je pun. next week punya episod mmg tak sabar nak tgk..:P

search watak perempuan perasan cantik giler tu, yg cuba nak rampas aiman dari burung kakak tuanya is rupa²nya budak kota kinabalu sabah. bella aka nabilah nama diberi. yg juga one of finalis Pilih Kasih. tau kan? nak tahu lanjut bout empunya nama, sila cari pakcik google aku k..beliau free je hari²..hehe


bella on finalis Pilih Kasih

taken from budakhutan blog
hey, dia nampak seperti pelakon lisdawati kan? :)


 klik gambar if nak tahu biodata mereka berdua okei!

nite!

You Might Also Like

2 comments

  1. xsuka...huhuhu...dia pisahkan amir dgn izara....

    ReplyDelete
  2. @Nyue

    hehe..tak pe syg, tu kat dalam drama je :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images