officially documenting Yusri & Lisa Surihani wedding (gambar)

February 21, 2012

gambo taken from uncle google

masa bergerak dgn pantas skg ni jika korg perasan. tak tahu la jam dekat dinding tu bergerak laju ke ape ker. tp yg penting is, ada yg sedang mengira detik menanti hari bahagia. :) mesti dup² jantung dear lisa tu ye tak ;) 

nampaknya kita da tahu sapa oficialy di sebalik tadbir kisah cinta yusry dan lisa. i'm hepi to both. but, honestly masih ada sedikit negatif thingking bout yusry. tp tak pe, tidak ada manusia yg sempurna mana. and i hope so, hubungan, ikatan yg bakal terjalin akan berkekalan hingga ke hujung nyawa. insyaallah..amin²...


read more? klik SiNi

 

selamat pengantin baru ♥

You Might Also Like

6 comments

  1. waaa

    lain dr yg lain ler gambr diorng..
    mmg wedding of the year ler nie:)

    2x ler yusri dpt wedding of the year:)

    ReplyDelete
  2. @shark

    ah'ah btl²..seronok ar yusri kan. but this one, i hope so kekal sampai ke akir hayat. tak nak ar kawen tp sekadar utk menunjuk² how rich ar u dgn majlis wedding of the year. jauh²...jgn jadi kat lisa..dia sgt sweet ♥ oh i mean, dgn apa yg tlh berlaku dgn wedding yusri before this ;)

    ReplyDelete
  3. cantik...hope kekal perkahwinan kedua yusri nie...

    ReplyDelete
  4. @Nyue

    yes, i hope too..tak sabar nak tgk! ;)

    ReplyDelete
  5. Cantekkkkkk, gamba bebanyak tuu! :) Semuga mereka berbahagia kan?

    ReplyDelete
  6. @Liyaa Mf

    hehe..ada kan kat hujung ayat liyaa...suker! ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images