nuffnang. thanks la!

February 28, 2012

hello hi blogie :(

muka sedih lagi. asyik asyik muka sedih je sehari dua ni kan. k la, aku baru je balik dari dewan makan hq. bukan nak pi makan pun tp mmg kerja aku kat belakang meja makan je. tu pasal org nampak aku gemok. sedangkan aku nampak aku kurus kering tahap cipan. compare pokok kayu dgn aku, aku rasa korg tak kan nampak aku kat sana. sarius bah ini..ndak aku main main :P

ok, lagi citer sedih nak bgtau is. earn cik nuffy aku. mmg da agak akan berlaku mcm ni. korg punya pasal la ni sebab tak tolong klik cik nuffy aku..ahahhaa..*jahatnye :P..ok, aku mmg da agak akan berlaku mcm ni sebab hari tu aku dok asyik tukar tukar adress blog. i mean, aku punya satu blog lagi yg letak iklan cik nuffy aku tp blog tu da tersadai kat tgh laut.

so, utk pengetahuan newbie juga, be better jgn punya blog lain kalau nak selamat. mean, kalau ada blog pun, tak payah nak letak iklan kat blog tu kalau rasa ada blog lain yg korg da letak iklan tu dari awal. kang tak aktif, mean tak de pengunjung, blog yg da ada sediakala iklan nuffy tu akan mengalami gangguan jiwa yg kronik. jadi, better jangan :(

aku da menyesal da ni asyik duduk tukar tukar alamat address and menyesal tak suda sebab cik nuffy tak menaikkan diri earningnya. and jauh hati sebentar sebab korg tak klik utk tabung baby aku...wargh!!!

*tett mengada!




more rm20.31 remaining.. cepat cepat! terima kasih nuffnang!

You Might Also Like

6 comments

  1. amboi,,kalah ni :'(

    ada pernah dapat BE ke sis?

    ReplyDelete
  2. hai kak..linda da click nuffnang akak..:)

    ReplyDelete
  3. @LiNda

    hehe..thanks linda :) sat gi akak pi klik kat tmpt linda okei..thanks! :P

    ReplyDelete
  4. wah..bestnyer..yana tak terbuka hati lagi nak join nuffnang :)..yana join adik dia dulu..si churpchurp.:)

    ReplyDelete
  5. @yana yani

    morning yana :) kita da join churp² tu sama. tp tak reti mcm mana nak promote sebenarnya :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images