mentor ramlah ram official blog

February 19, 2012

yes! ramlah ram sure pasti ke baboom meletup :) ada sapa peminat fanatik akak ramlah ram kita tu? mai klik SINI ziarah blog okei. sapa kata artis tak de blog wei. ar, ni akak ramlah ram punya blog yg sangat super duper awesome! kemas je..ada sesetengah blog artis, yg bersepah mepah je..ok be profesional sikit la ye..jgn malas! :P


 
yg ni logo fan club ramlah ram..ala² queen gitu kan. ar mmg pun..:)

You Might Also Like

2 comments

  1. Kak melah memang kebabooommm... Tak sia2 jadi follower dia. Sangat menghargai peminat sbb dia tau peminatlah yang buat dia bertahan sampai sekarang.

    ReplyDelete
  2. btl tu syg, kena hargai peminat utk kekal lama kat dunia hiburan ni..

    *hey, come like gojes blog fan page! more entry to be update! <3

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images