lisa surihani becoming wifie

February 27, 2012

hey morning blogie!

hari ni awal lagi tak bersemangat. on the way pi kerja td, mmg mengantuk sgt. da berapa kali menguap. huhu. kemarin tgk wyg pun sama. rasanya dekat 10kali menguap..huhu..ntahlah rasa sometimes mcm tak cukup rehat je. kat umah pun rasa mcm tak cukup rehat, sedangkan duduk umah, ada keje yg encek hubby buat sendiri witout wifie buat. mean kat umah aku more look like a puteri gunung ledang. duduk umah and do nothing. on cik lippy and update belog and i'm done.

then bangun tido, makan n mandi. sat lagi sambung tido. ada org kata tido itu buat kita malas. ye ker? bukan tido buat kita rehatkan minda sat erk. huhu..ntahlah. lain org, lain pandangannya. lain juga kejadiannya..

la ni, nak buat keje ofic pun rasa mmg tak bersemangat giler. rasa redup semacam je mata ni. ni kalau kat umah, mmg aku da tarik bantal busuk :P sure gempa bumi pun tak sedar..hehe..

warghhh malas tahap gaban! tajuk tak de kena mengena dgn entri. tp nak ucapkan taniah buat lisa sekali lagi sebab telah memegang anugerah sebagai seorang isteri. anugerah yg tak ada tolok bandingnya selain dpt bersama dgn encek suami tersayang. pray both of u..

sekian dari berita hal ehwal gojes blog :P *mengada!

You Might Also Like

2 comments

  1. ahahaha...harusla...dh kawin kn..he3...
    maub becoming mother..he3

    ReplyDelete
  2. @Nyue

    he²..nyue, saya da gagahkan mata ni nak siapkan keje..huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images