kl gengstar 2

February 09, 2012

assalam blogie :)

i was here and nak ucapkan selamat petang buat korg :P wargh!! petang baru boleh blogwalking..sob²..cik puan akak mimi bercuti, so terpaksa dan dipaksa mengambilh alih tugas menugas beliau :) tak pe..mari kita think positip okei?! ar, mcm tu la.syg korg semua :P huhu

but, nak inform juga tugas menugas mengambil alih tugas org lain bukan senang dan mudah okei. segalanya zero and tak de pengalaman nak buat kerja org lain which is itu bukan di bawah kawalan or thing bukan kerja yg kebiasaanya kita buat. kena banyak bertanya dan bertanya. tp best aper. dpt juga pengalaman how to do so. lagi pun kerja cik puan akak mimi ni mencabar sikit. that mean, ianya mencabar diri sendiri utk buat benda tu sebaik mungkin and how i put my self dgn kerja² yg mencabar minda dan oh maybe, how do i ekspres bout that. deal dgn org luar, kena col sana sini. kena cepat tangkap dan tak blh make mistake. kena deal dgn jabatan lain. kena layan kakak² dari jabatan lain lagi. kang dorg bising. kena perlahankan suara. tau² je la cik puan gojes ni suara boleh tahan juga besarnya :P wa tak sopan! hehe

so, mari kita as a gomen menjalankan tugas dgn jayanya dan penuh dedikasinya okei? okei bai!

tajuk tak de kena mengenai wei! :P

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images