kekasih nora danish siap cium² santai #sentap wei..

February 19, 2012

hey hello blogie,

kat fisbuk aku, ada je link gambar nora danish berbaju tidur. tak tahulah kenapa nak sgt kecoh kecikkan benda² mcm ni.








tak puas hati mari sini tgk pula gambar si kekasih hati nora danish.

comel kan? ar ni kalau ada yg nak buat gossip nak kondem sis nora danish tak tahu la..tp tak pe la,
 bukan dia 'kiss' dgn org lain pun. dgn the baby boy dia sendiri juga :P

nak tgk banyak² gambar sis nora danish? mai klik SINI

apa pun, i nora danish dan dhia!
kredit to official Nora Danish's Photo 

You Might Also Like

4 comments

  1. Comel kan Nora Danish? Anak dea pun comel. Comel2 macam ni pun kena tinggal kan? Hehe.

    ReplyDelete
  2. @Liyaa Mf

    tu ar sis, hairan bin pelik apasal wife cantik giler mcm ni pun di tgglkan. ntah apa yg dicari si sang suami ;) anak comel plus wife lagi la comel..sepatutnya harus menjadi keluarga bahagia...huhu

    ReplyDelete
  3. Owhh! dengan anak sendiri takpe lar..dia yg lahirkan~ :D

    ReplyDelete
  4. @zareliqa afiqa

    :P comelkan..ah'ah..btl tu..anak sendiri tak pe..so sweet..rasanya mcm tak sabar punya anak sendiri :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images