jumpa lagi

February 13, 2012

hey assalam blogie!

i'm back :) kan da kata, kita akan bertemu this monday again. :P so apa citer kat sini? ape yg menariknya? hehe..

oh neway, kemarin tgk melodi and di kabarkan tp bukan di dakwa (like zizan say), yg mana whitney houstan telah pun 'mati' spt awwal kata. ok, sedih juga sebab one of the greatest lover song “The Greatest Love Of All” empunya lagu ini sangat² best and i love that song. filem bodyguard sapa tak tahu, sila find out. sebab beliau heroin kat filem tu :P sila find out skg!

sabtu ahad duduk rumah as usual. tido makan tido makan. tgk tv. mandi, tido semula dan seterusnya penuh dengan aktiviti membaringkan diri saja kat rumah :P tak pi mana pun. encek suami as usual dengan aktiviti bersama rakan sebaya .. wa sebaya erk .. hehe

ala, i'm busy right now, update secepat mungkin. minggu ni will busy day sebab cik puan akak mimi masih meneruskan cuti menjaga encek hubby beliau yg masuk hospital :( ok bai! jumpa later² semula okei :P


You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images