grab cepat the lucky one being my fellow

February 15, 2012

wargh!!! sila ambil perhatian pada mereka yang bertuah. sorg lagi akan menjadi pengikut gojes blog yang ke 100 :P cepat² sapa yg bertuah tu. sila buat pengaduan jika anda yg bertuah and the lucky one. akan ada hadiah utk kamu dari saya :P cepat!


wargh! da dapat pemenangnya :P

e1-tribe.blogspot.com

.
.
.
.
.

yg juga bos aku..:P



ahahha..pura² lari masuk bilik bos semata² suh pi jadi fellow ke 100. sure, blm tentu blog ni akan punya fellow ke 100 :P *bos jgn marah!

ok..sambung buat kerja..lalala

You Might Also Like

2 comments

  1. @Popkorn

    hehe..sudah semestinya bukan kamu :) tak pe, nnti kita cari pula yg ke 200..nak tunggu ke? :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images