elia jejariruncing wedding #hottest

February 23, 2012

semalam mmg ramai blogie yg tertipu dgn entri elia. tp tak pe, disebabkan dia sgt sweet, jadi saya maafkan dia dgn rela hati and hopely cik elia akan bertemu jodoh yg baik untuk beliau. i belip, perempuan yang baik adalah untuk si lelaki yang baik. dan begitu la sebaliknya.



kesesakan lalu lintas


tgk sapa yg ada :P


syukur alhamdulillah. reramai blogie yg sudi ucapkan taniah buat elia


ini yg tak boleh tahan ni :P

pesanan penaja : sapa² yg ada nama ter tera kat mobile pon aku tu, sila laporkan diri..nak bg give! bai...

*ahaha..label aku mcm² ado :)

You Might Also Like

3 comments

  1. hehehe....besa2 komen saya kua...kah3...anyway,all the best to elia..:D

    ReplyDelete
  2. ade jugak nama sy keluar kt situ.. hehe..
    tyme tgk tajuk, "ehh!! elia nk kawen.. dgn sape??" terus buka.. baca2, permainan semuanya..hahaha..
    Semoga dipertemukan jodoh..Amin.. :)))

    ReplyDelete
  3. Miss Sunshine + Afina Eryna;

    please leave ur address ya..
    nak send present for both :) emel saya ada kat kotak 'its all about me'

    thanks!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images