Elia jejariruncing in the house ♥

February 17, 2012



Hey hello blogie!

First nak kata thanks for those yg sudi jenguk gojes blog petang td. I knew its all about entri tentang elia aka jejariruncing blog tu. Ok thanks blogie ;) korg sgt awesome! And yup, thanks for cik elia sbb sudi mai singgah blog siap drop komen. So sweet syg, thanks ya. (okei, saya sgt eksited sbb si gojes one and femes one sudi drop here and siap promote blog ni lagi..mai sini nak bgtau saya kamu oredi) ;)

Ehem..katanya cik elia jeles dgn gojes blog. Kenapa agaknya? Mai klik sini kalau nak tahu :P apa sangatlah gojes blog ni berbanding jejariruncing blog..hehe..sob²..;(

Ar, di sebabkan entri blog tu and dgn baiknya hati cik elia, blog ni menerima kunjungan yg luar dari kebiasaan aku. ye la, tak pernah dpt kunjungan yg begitu ramai :P sob².makanya lepas ini, aku kenalah rajin tulis menulis ttg mrk yg hebat di alam nyata..ahaha..

Jgn jeles .. werk :P

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images