blogger jangan sombong bagai

February 10, 2012

assalamualaikum blogie :)

assalam jumaat  juga buat korang. neway, kali ni entri aku, aku nak meluahkan sesuatu yg da lama terbuku di hati aku. aku risau, jika aku simpan dan keep it begitu lama, kang aku risau ada yg tak baik akan berlaku. so i hopes dengan luahan hati aku ini, aku akan lebih ok dan menjalani hidup ini dengan tenang tanpa korang rasakan sebenarnya aku tidak wujud. setuju?

kalau aku ckp aku nak femes spt maria elena, cik epal juga fatin liyana tak pun spt hanna tajima. korg rasa korg nak memuntah tak dengar? apa kaitan mrk dgn aku? mmg tak de. tapi, i like to be just like them. punya ramai fans, punya rangking yg banyak. nama mrk di kenali di merata tempat. dan important thing is, hanya dgn 1 entri sentap dari mrk je, 1000 readers yg akan baca dan 1001 readers yg akan komen. and honestly juga truly (samalah bah) aku sgt sentap dan jeles nak mati dgn mereka :P

maksud lebih detail is. ingatkan aku jika aku terlupa :P ingatkan aku jika aku terlupa nak reply komen² korg. oh maybe is, ingatkan aku jika ada yg tagging aku dan aku lupa nak siapkan tagging korg :( aku tak nak, di label sebagai blogger sombong. singgah jika nak, tak nak singgah peduli apa kan :P ok sampai di sini sahaja..nnti cerita lagi..hehe

You Might Also Like

2 comments

  1. hehehe~ dorang da femes..tapi tak sombong.Tu lar org suka kot. :D

    ReplyDelete
  2. @zareliqa afiqa

    btl tu syg :) mari jadi seperti mereka..nak? :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images