blog terburuk belong to bicaramakdara aka mak dara?

February 23, 2012

pagi blogie,


this morning tgh sibuk siapkan minit mesyuarat jawatankuasa latihan, sempat menyempat lagi beta update blog n sgt terkejut dgn apa yg beta nampak. oh tidak! ya, sgt² tekejut dgn itu. dan minda terus tertanya..

apasal? erk, kenapa tu? erk, biar btl..huhu..ada sapa nak tlg beta jawapkan tak? sila letak komen korg kalau berani...


tp tak pe, i always think positive. and nak kata 1 saja, mak dara sgt vouge..korg jgn jeles :P


kredit to sis denaihati for this listing

You Might Also Like

4 comments

  1. yaaa... benar.. blog mak adalah blog terburuk tahun ini.. masa menang aritu tak tau nak happy atau nak segan pon tak tahu ahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    adui mak dara, terkelu lidah kita sat..sob²...takpe, mak dara tetap mak dara. tak de nya blog mak dara yg lain. mak dara sorg je. :)

    ar, sapa kenali mak dara dgn blog buruk tu, korg mmg tak gojes mcm aku dan tak se dara mak dara..boleh? :P

    ReplyDelete
  3. erk.. terkelu lidah tanpa suara...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images