Blog Pilihan Blogger #Puan Gojes

February 21, 2012


ok thanks sebab blog teman telah menjadi blog pilihan blogger yg gojes meletup *amboi perasan giler :P

okei blogie, ini peluang kita utk tampil lebih berani kat dunia blogger ni. menjadi blog yg dikenali ramai dgn cara penulisan yg tersendiri. bestkan?

Sokong usaha ini?
Untuk menyokong usaha ini, anda boleh menjadi follower dan letakkan banner berikut di blog anda dan link ke blog ini: http://blogpilihanblogger.blogspot.com

Semakin ramai yang ketahui wujudnya blog perkongsian ini, insyaAllah, akan lebih ramai blogger yang dapat turut serta, samada menjadi antara blogger pilihan mahupun menjadi pengundi yang akan menentukan blog siapa yang paling popular buat tahun 2012 ini.

Usaha ini merupakan usaha berterusan sebagai memperkenalkan blog-blog yang bukan mainstream, yang lebih kepada blog personal dan mempunyai niche tertentu. Blog-blog masakan, automotif, kraf tangan atau apa sahaja yang anda fikir sesuai bolehlah join.

Ingin tersenarai dalam bloglist?
Kepada yang sudi untuk tersenarai di sini menerusi bloglist, silalah letakkan banner yang disediakan, dan link ke blog ini. Jika anda telah berbuat demikian, tinggalkan url blog anda untuk semakan di ruangan komen.

Anda dikehendaki juga memberikan kategori/jenis/niche/paparan utama blog anda, cth: Personal, Keluarga, Mahasiswi/Mahasiswa, Masakan, Jahitan, Luar Negara, Selebriti, Informatif, Petua, Guru.... apa jua yang anda terfikirkan sesuai untuk kategorikan blog anda.

Anda juga berpeluang untuk menjadi antara calon untuk diundi! 
best tak? jom join sekali..

You Might Also Like

4 comments

  1. kasi gegar blog puan gojes...
    he3

    ReplyDelete
  2. @Nyue

    hehe..ar sile la tambah nasi..sile sile :P
    *thanks syg!

    ReplyDelete
  3. tampal banner jer ker..
    cam sonang jer
    hehe

    ReplyDelete
  4. @shark

    yup shark, tampal banner and link ur blog kat blogpilihanblogger after u done wit that..cayo²! ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images