bertemu dengan elia jejariruncing yang sejuk dalam kepanasan ♥

February 17, 2012

pelik juga tajuk aku tu kan. tp, tajuk mmg mcm tu. korang jangan risau okei..nak tahu lebih lanjut bout tajuk atas tu?sila rajinkan diri cari harian metro skg ni juga okei ;)

perfect smile ♥ lesum pipit tu jgn lokek katanya :P


super b tak? rasanya this one i buy after nampak entri baru dari blog elia aka jejariruncing. terus kuar lunch then sempat sentap beli harian metro. harian metro kat sabah, sgt ciper. rm1.50, and u boleh baca apa sahaja dalam tu. mean apa sahaja is, berita on hari itula :P murah kan? tak tahu la kat negeri korang :)
 
hows that look? comel kan? perasan tak, pipi elia da makin tembam. mcm aku? kuikuikui :P 
aku suka gambar kat bawah ni. tudung merah yg elia pakai tu sweet. panjang and menutup si kembar *_^ ok aper. kalau pakai mcm tu, tak la encek suami bising kata, apasal pakai shwal tp nampak seketul² kembar tu :P


jom usha fb elia kat sini

You Might Also Like

8 comments

  1. tq dearr!! wah cantiknya pic2 yang awk snap.. jeles2.. saya tak baca lg artikel tu.. sbb kt sni abes paper metro. harapkan kwn2 je hntr gmbr

    ReplyDelete
  2. pipi dia tembam sebab tudung tuh kot. hehe

    ReplyDelete
  3. @Elia Si Jejariruncing

    ;) thanks syg..saya da baca. ok, pemilihan tudung sgt penting..tp, kalau rushing sgt, sometimes, bedal je apa yg rasa ngam :P

    hehe..cantik erk? tink u. gambar ambik pakai handphone je, sony erikson xperia x10 mini pro :P (pro mcm saya juga..ahaha)

    *thanks so much droping here ♥

    ReplyDelete
  4. @Fathiah Hamim

    ah'ah kot..sbb, saya pun mengalami benda yg sama. mean, org nampak pipi saya da berisi. tp sebenarnya tak. tudung buatkan pipi nampak tembam :(

    nak kuruskan muka how agaknya :P

    ReplyDelete
  5. @cikmawar

    btl tu cik mawar :) and percaya tak, saya suka baca kesah beliau yg baru putus tunang, and beliau still can move on. sangat tabah orgnya..pray utk beliau dpt someone yg baik, dunia dan akhirat. insyaallah...:)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images