ben ashaari tanya kau berani kritik blog aku tak?

February 16, 2012

akhirnya. yg dinanti telah pun tiba. perhaps pakcik ben tidak akan ter missing juga nak kritik sama blog aku yg tak se berapa gojes mcm aku :P

ar, ada sapa berani nak kritik blog aku tak? pakcik ben bertanya tu. sebab beliau tak berani nak kritik blog aku katanya kat sini, jadi korang yg join segmen pakcik aku tu, ar, sila la kritik dgn jayanya okei. :)



sebab apa nak minta di kritik? 
sebab aku tahu blog aku tak segojes dan sehensem korang..sob² ;(

bye. nak join klik gambo macho man :P

You Might Also Like

15 comments

  1. buang word verification dlm komen"

    harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    ReplyDelete
  2. kecik yg tulisan. aah word verification buang. hehe :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  3. tanak word verification..
    yg len da ok.hehe :)

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  4. blog dah kemas tapi tulisan perlu besarkan ckit..pasal word verification tue sy pun sebenarnya tak suka tp blog sy ada benda alah ni, bru tahu klu tak sampai bila pun tak tahu...


    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  5. hai,dari segmen yang sama

    kritikan:kalau buat popup komen mesti ramai rajin komen di blog ni..title font tu kalau letak/higlight warna lain nampak menarik ^^.word verification utk komen tak perlu kot..susah nak komen

    ReplyDelete
  6. @Pka Rahim

    morning syg, saya tak dpt nak komen blog kamu. :) ar, sila jgn pakai privasi tu ya..susah blogie nak komen syg :)

    tulisan da tukar! thanks...sob2 sedih font kecik da tak de..tp, lepas ni will pakai juga :P

    ReplyDelete
  7. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  8. Hai, salam perkenalan.
    Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  9. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  10. Diera Tekikushika
    cik Lily
    FL blogh0use

    thanks for coming here syg ;) *salam perkenalan sama ya ♥

    ReplyDelete
  11. Overall design okay. Cuma widget hot stuff tu kalau boleh guna yang tunjuk tajuk entri je. Yang lain dah mantap dah. Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear ;) ah'ah, mmg nak buang benda tu. sebab rasa semak mata memandang :p ok, da delete..thanks for ur kindy komen! ;)

      Delete
  12. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images