tutorial title background sidebar #not my own

February 22, 2012

morning dear blogie ;)

pagi ni bersemangat nak sharing tutorial sekali lagi. tp as usual, bukan dari aku. tp thanks to cik Raraa World. jom terjah belog beliau okei :)

and i sharing with korang apa gunannya :P

tutorial tu akan jadi seperti kotak tabung baby aku yg warna pinky atas tu :) sweetkan? :P

and how to that? mai tgk bawa


ctrl + f cari h2 {

da jumpa

copy coding kat bawah ni and paste spt image tu -- >
border:3px solid #000000;
background-color:#000000;

preview 1st, and bila korg nampak same thing dgn
tabung baby aku tu, korang done with that :)

senang kan?

cayo² blogie!

You Might Also Like

2 comments

  1. awak di Tag sayangs ~

    http://fairystylish.blogspot.com/2012/02/contest-blog-gorgeous-by-raraa.html?zx=f0149489901eb089

    ReplyDelete
  2. @Eira Alysa

    ok mak ai syg, baru ternampak komen ni :)

    tp tak pe, saya da join sama segmen ni..thanks ya :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images