Posts

Showing posts from February, 2012

taniah! liyana jasmay akan bertunang

Image
so sweet! Dia menghantar rombongan merisik minggu lalu dan jika tiada aral melintang, kami akan bertunang bulan depan. Tarikhnya terpaksa dirahsiakan. Insya-Allah tahun depan kami akan berkahwin. Dia adalah jiran saya. Kami sudah lama kenal cuma tidaklah begitu rapat. Saya memilihnya kerana dia seorang yang baik dan amat memahami saya. Apa yang membuatkan saya suka kepadanya adalah cara didikannya di rumah sama seperti cara saya dididik oleh orang tua saya.. kredit to abg nara

nuffnang. thanks la!

Image
hello hi blogie :(

muka sedih lagi. asyik asyik muka sedih je sehari dua ni kan. k la, aku baru je balik dari dewan makan hq. bukan nak pi makan pun tp mmg kerja aku kat belakang meja makan je. tu pasal org nampak aku gemok. sedangkan aku nampak aku kurus kering tahap cipan. compare pokok kayu dgn aku, aku rasa korg tak kan nampak aku kat sana. sarius bah ini..ndak aku main main :P

ok, lagi citer sedih nak bgtau is. earn cik nuffy aku. mmg da agak akan berlaku mcm ni. korg punya pasal la ni sebab tak tolong klik cik nuffy aku..ahahhaa..*jahatnye :P..ok, aku mmg da agak akan berlaku mcm ni sebab hari tu aku dok asyik tukar tukar adress blog. i mean, aku punya satu blog lagi yg letak iklan cik nuffy aku tp blog tu da tersadai kat tgh laut.

so, utk pengetahuan newbie juga, be better jgn punya blog lain kalau nak selamat. mean, kalau ada blog pun, tak payah nak letak iklan kat blog tu kalau rasa ada blog lain yg korg da letak iklan tu dari awal. kang tak aktif, mean tak de pengunjung, blog y…

lisa surihani becoming wifie

hey morning blogie!

hari ni awal lagi tak bersemangat. on the way pi kerja td, mmg mengantuk sgt. da berapa kali menguap. huhu. kemarin tgk wyg pun sama. rasanya dekat 10kali menguap..huhu..ntahlah rasa sometimes mcm tak cukup rehat je. kat umah pun rasa mcm tak cukup rehat, sedangkan duduk umah, ada keje yg encek hubby buat sendiri witout wifie buat. mean kat umah aku more look like a puteri gunung ledang. duduk umah and do nothing. on cik lippy and update belog and i'm done.

then bangun tido, makan n mandi. sat lagi sambung tido. ada org kata tido itu buat kita malas. ye ker? bukan tido buat kita rehatkan minda sat erk. huhu..ntahlah. lain org, lain pandangannya. lain juga kejadiannya..

la ni, nak buat keje ofic pun rasa mmg tak bersemangat giler. rasa redup semacam je mata ni. ni kalau kat umah, mmg aku da tarik bantal busuk :P sure gempa bumi pun tak sedar..hehe..

warghhh malas tahap gaban! tajuk tak de kena mengena dgn entri. tp nak ucapkan taniah buat lisa sekali lagi sebab tela…

Full Video Eksklusif Walimatul Urus Yusry & Lisa Surihani Bahagian 1

Image
enjoyed!

(video) Kisah Percintaan Yusry & Lisa Surihani dalam Eksklusif Walimatulurus Bhg. 1 25 Februari 2012

Image
(^^)
video will be update sooner ;)
PETALING JAYA: Bersempena dengan majlis Yusry Abdul Halim (Yusry KRU) dan Lisa Surihani pada Khamis lalu, Astro akan memaparkan sebuah dokumentari eksklusif sebanyak dua episod bagi menjejaki kisah cinta pasangan itu sejak awal perkenalan sehingga berakhir ke jenjang pelamin.
Pengurus Kumpulan Saluran Premium Astro, Nizam Sani berkata, istimewanya dokumentari ini bakal merungkai rahsia sepanjang percintaan Yusry dan Lisa yang belum pernah dikongsi dengan mana-mana pihak.

“Di samping kisah romantik mereka, dokumentari ini juga akan memaparkan setiap detik persiapan perkahwinan, upacara akad nikah dan majlis persandingan.
"Episod satu yang akan disiarkan pada Sabtu (hari ini) pukul 10 malam akan meneliti profil pengantin lelaki dan perempuan, kisah cinta daripada kaca mata mereka sendiri serta kenalan dan ahli keluarga, serta persiapan perkahwinan," katanya.

Antara kenalan Yusry dan Lisa yang akan ditemubual dalam dokumentari ini ialah ad…

majlis perkahwinan ana raffali dan aznaim

Image
syukur alhamdulillah. lepas satu, satu lagi artis yg telah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya. taniah dan selamat pengantin baru buat ana raffali empunya lagu, tolong ingatkan aku. ah'ah kot², beliau selalu pesan kat encek abg naim dia tu, tak lama lagi nak nikah kawen :P


kredit to abg nara

serapah darah bulan madu

Image
malam blogie :)

oh malam ahad korg kuar ber jola joli ya..tak sesuai tak sesuai :P oh ok, teman duduk umah as usual. and update sana sini apa yg patut. and duduk diam sambil tgk drama serapah darah bulan madu. teman sempat juga search sinopsis drama ni. sebab rasa mcm pelik je drama ni. citer² bunian segala. and kat astro prima skg ni, dlm episod 10. oklah sila read kat bawah ye :)

Sinopsis Serapah Darah Bulan Madu

Serapah Darah Bulan Madu mengisahkan Adura yang amat menyayangi suaminya, Johan. Namun, sayangnya sifat baran dan kaki perempuan Johan memporak-porandakan situasi rumahtangga mereka berdua. Johan sering menyalahkan Adura yang tidak boleh hamil atas segala kelakuan curangnya itu.

Adura yang terpengaruh dengan desakan temannya Mona, mula berjumpa dengan bomoh untuk menundukkan Johan dengan cara yang sulit. Bomoh Kelana yang terkenal dalam ilmu hitamnya ternyata mula tertarik dengan kecantikan Adura dan ingin mengambil kesempatan, lantas Adura membatalkan niatnya untuk terus …

antara lisa surihani dan .......

Image
gegurl, antara kasut dan lisa surihani yg kat bawah ni, agak² korg kalau dapat, yg mana korg akan grap dahulu? :P
kalau asking aku, aku akan grap kasut ni dulu then bawa jumpa lisa surirumah yusri :)

(^^)
ok pelik bila ....

berkasut sukan dengan berbaju kurung peace no war! muka gumbira sebab hari ini malam sabtu dan ecok cuti! yahoo!!
apapasal beli kasut sukan baru? later² aku stori..bai!

destinasi bulan madu lisa surihani dan yusri

Image
Pasangan yang bakal berbulan madu di Eropah, bermula dengan Switzerland, Mac ini, akan mengadakan majlis persandingan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 26 Februari.

Dijangka acara resepsi berkenaan membabitkan keluarga kedua-dua belah pihak dengan anggaran kehadiran kira-kira 2,000 tetamu.

Yusry yang mengenakan baju Melayu daripada Taufik Tailor ketika ditemui selepas majlis berkenaan mengakui, dia sudah lama tidak berasakan cinta sehinggalah bertemu Lisa.

“Dia membuatkan saya berasa seperti seorang remaja yang baru bercinta. Saya juga dapat berasakan, Lisa wanita yang cukup istimewa sejak mula-mula kami berkenalan," katanya yang bersyukur apabila semuanya berakhir dengan sempurna.

Manakala Lisa yang dilihat tenang sepanjang majlis berlangsung berkata, sejak awal lagi dia dapat berasakan lelaki itulah yang terbaik buatnya.

“Semakin mengenalinya, perasaan sayang saya kepadanya semakin kuat. Itulah yang membuatkan saya berani membawa perhubungan in…
well, gegurl suka benda cantik. kan? nak cantik itu, nak cantik ini. even do benda

majlis perkahwinan lisa surihani dan yusri #gambar

Image
assalam and selamat pagi blogie :)

semalam rasa mcm nak meraung saja sebab tak bawa balik cik lippy ke home sweet home..adoi..nak layari wedding of this year lisa surihani dan suami dari mobile pon bertemankan pakcik digi mmg lembab as ciput btl la..ish! geram.

apa pun, hanya sekali lafaz, cik lisa telah bertukar ke puan lisa. taniah ye. hopely perkahwinan kali kedua encek abg yusri akan berkekalan hingga ke hujung nyawa..

kredit to blog abg nara aku
how sweet are u puan lisa :) ehem² cik abg..sabar la ye..tau² la malam jumaat..
selamat penganti baru!

elia jejariruncing wedding #hottest

Image
semalam mmg ramai blogie yg tertipu dgn entri elia. tp tak pe, disebabkan dia sgt sweet, jadi saya maafkan dia dgn rela hati and hopely cik elia akan bertemu jodoh yg baik untuk beliau. i belip, perempuan yang baik adalah untuk si lelaki yang baik. dan begitu la sebaliknya.


kesesakan lalu lintas

tgk sapa yg ada :P

syukur alhamdulillah. reramai blogie yg sudi ucapkan taniah buat elia

ini yg tak boleh tahan ni :P

pesanan penaja : sapa² yg ada nama ter tera kat mobile pon aku tu, sila laporkan diri..nak bg give! bai...
*ahaha..label aku mcm² ado :)

blog terburuk belong to bicaramakdara aka mak dara?

Image
pagi blogie,


this morning tgh sibuk siapkan minit mesyuarat jawatankuasa latihan, sempat menyempat lagi beta update blog n sgt terkejut dgn apa yg beta nampak. oh tidak! ya, sgt² tekejut dgn itu. dan minda terus tertanya..

apasal? erk, kenapa tu? erk, biar btl..huhu..ada sapa nak tlg beta jawapkan tak? sila letak komen korg kalau berani...


tp tak pe, i always think positive. and nak kata 1 saja, mak dara sgt vouge..korg jgn jeles :P


kredit to sis denaihati for this listing

penerima Br1M paling gojes #wanted!

Image
selamat petang blogie!

wa, daku bersemangat ni nak taip entri pasal ni. kalau boleh naik taip tanpa perlu aku taip. ar, mcm mana tu. sapa nak jawap :P

oh jangan jeles sebab tengahari td daku telah menerima wang saku dari encek doremon..terima kasih encek doremon :) susah² je..boleh la tambah tabung baby sikit :) kengkawan jgn lupa klik for my "satu klik for tabung baby" ok! thanks :)

nak buat apa dgn wang saku?

1. novel sebuku
2. celcom broadband stok kredit
3. topup digi
4. bayaq kain
5. bayaq minyak wangi :P (wa..da pakai tp blm bayaq..sapa suruh, da gomen gaji hujung bln, kenalah ikut prosidur .. huhu) ahaha...
6. buat pendua kunci ofic. kunci hari tu da hilang ntah ke mana.
7. kfc anak buah = yg tu da settel..(mama budak da bersabda..hehe)
8. tgk wyg? mmm...
9. was thinking
10. ar..nak buat giveaway..okei tak? hehe




itu dia semangat puan gojes nak ke temu encek doremon

yahoo!! oh tima kaci encek doremon ;)

hehe..saya ingin ucapkan ribuan terima kasih..bla..bla..sbpa belum selesai lagi…

tunggu dan lihat wahai warga myanmar #dunia

20 Feb 2012
LUAR NEGARA

Warga Myanmar di luar negara 'tunggu dan lihat' sebelum putuskan pulang
Oleh
Linilidia Abdul Hamid


MYANMAR yang lebih terbuka dan dengan pemerintahnya sedia melakukan pembaharuan politik telah menarik perhatian warganya yang sekarang tinggal di luar negara untuk menimbangkan kemungkinan pulang ke negara itu.

Namun, berbeza daripada kepulangan beramai- ramai warga Filipina ke negara itu setelah kejatuhan rejim Marcos, golongan itu mengambil sikap tunggu dan lihat sebelum membuat keputusan akhir mereka.

Demikian pandangan pengkaji utama di jabatan ehwal sosio-budaya Pusat Kajian Asean, Institut Pengajian Asia Tenggara (Iseas), Cik Moe Thuzar, semasa sesi soal jawab dalam ceramah Perubahan Myanmar: Institusi, Personaliti dan Jangkaan, yang diadakan di institut itu 10 Februari lalu.

Menurut Cik Moe, terdapat minat mendalam di kalangan rakyat Myanmar yang kini tinggal di luar negara untuk pulang dan sama-sama membangunkan negara itu.

'Ramai daripada kami, se…

my name is rambo

Image
namaku rambo
kuat tido
dan
kuat makan
bai!

tutorial title background sidebar #not my own

Image
morning dear blogie ;)

pagi ni bersemangat nak sharing tutorial sekali lagi. tp as usual, bukan dari aku. tp thanks to cik Raraa World. jom terjah belog beliau okei :)

and i sharing with korang apa gunannya :P

tutorial tu akan jadi seperti kotak tabung baby aku yg warna pinky atas tu :) sweetkan? :P
and how to that? mai tgk bawa

ctrl + f cari h2 {
da jumpa
copy coding kat bawah ni and paste spt image tu -- > border:3px solid #000000;background-color:#000000;
preview 1st, and bila korg nampak same thing dgn
tabung baby aku tu, korang done with that :)

senang kan?

cayo² blogie!

scroll box for bloglist #not my own

Image
hehe...nak share tutorial baru yg bukannya tutorial aku :P empunya tuto kat siNi
contoh tutorial mcm image kat bawah ni. ini yg tlh aku praktik kan dan mmg menjadi.

tak nampak, sila klik utk tumbesaran yg berjaya okei!
how to do?
ctrl + F
cari word ni <div class='widget-content'>
jumpa tak? kalau da jumpa, korg paste coding dibawah and gantikan dgn coding atas td tu <div class='widget-content' style='overflow:auto; width:ancho; height:200px;'> warna merah tu korg blh tukar sendiri. suka hati korg :P

and yes, u are done!

save and good luck!

rangking terkini gojes blog melepasi ben ashaari blog

Image
motif letak? sebab blog aku paling atas sekali, kalah pakcik abg ben ashaari :P bai!
sila masuk syasya blog..jeles blog beliau comel ;)
pssstt..entri tak de kena mengena dgn pakcik abg ben ye..hehe

#percubaan segmen

petang blogie ;)

hari ni nak ckp pasal segmen. hari tu bebalik kata nak buat segmen. tp, tak² juga buatnya. tak tahu kenapa mesti sesebuah blog ada je nak buat segmen? adakah itu caranya nak dptkan pelawat and naikkan trafik blog kita? hehe..ar, tepuk dada tanya apa korg makan tghari td :P

but², nak buat segmen ni, ada yg kata kena cari penaja. oh sebab aper erk? teman mmg tak tahu sebab teman baru start nak buat segmen. in proses nak buat segmen aper sebenarnya. takut juga teman, kang buat segmen tp tak de sapa nak join :P ar sapa nak jawap tu? hehe..ar tak pe tak pe..

and², nak buat segmen, kena dptkan pemenangnya kan. memandangkan teman blm lg mean in progress nak buat segmen ni, teman nak tahu juga la cara pemilihan pemenang menggunakan 'random' tu. ada sapa tahu tak how tu use that? hari tu nampak kat blog sis lindarosma.com mcm senang pula kan pakai random tu..but how erk..mmm.

ada sapa nak tlg tak? please tgglkan komen ya..senang nak siapkan segmen :P

Walimatul Urus Yusry & Lisa - Bhg 1 #promo

Image

officially documenting Yusri & Lisa Surihani wedding (gambar)

Image
gambo taken from uncle google
masa bergerak dgn pantas skg ni jika korg perasan. tak tahu la jam dekat dinding tu bergerak laju ke ape ker. tp yg penting is, ada yg sedang mengira detik menanti hari bahagia. :) mesti dup² jantung dear lisa tu ye tak ;) 
nampaknya kita da tahu sapa oficialy di sebalik tadbir kisah cinta yusry dan lisa. i'm hepi to both. but, honestly masih ada sedikit negatif thingking bout yusry. tp tak pe, tidak ada manusia yg sempurna mana. and i hope so, hubungan, ikatan yg bakal terjalin akan berkekalan hingga ke hujung nyawa. insyaallah..amin²...

read more? klik SiNi

selamat pengantin baru ♥

Blog Pilihan Blogger #Puan Gojes

Image
ok thanks sebab blog teman telah menjadi blog pilihan blogger yg gojes meletup *amboi perasan giler :P

okei blogie, ini peluang kita utk tampil lebih berani kat dunia blogger ni. menjadi blog yg dikenali ramai dgn cara penulisan yg tersendiri. bestkan?

Sokong usaha ini? Untuk menyokong usaha ini, anda boleh menjadi follower dan letakkan banner berikut di blog anda dan link ke blog ini: http://blogpilihanblogger.blogspot.com
Semakin ramai yang ketahui wujudnya blog perkongsian ini, insyaAllah, akan lebih ramai blogger yang dapat turut serta, samada menjadi antara blogger pilihan mahupun menjadi pengundi yang akan menentukan blog siapa yang paling popular buat tahun 2012 ini.
Usaha ini merupakan usaha berterusan sebagai memperkenalkan blog-blog yang bukan mainstream, yang lebih kepada blog personal dan mempunyai niche tertentu. Blog-blog masakan, automotif, kraf tangan atau apa sahaja yang anda fikir sesuai bolehlah join.
Ingin tersenarai dalam bloglist? Kepada yang sudi untuk…

latiff ibrahim #belasungkawa

Image
morning dear blogie.. 

semalam kita mendengar news tentang pemergiannya seorang penyanyi juga pelakon popular Latiff Ibrahim. yg tlh dikatakan tp bukan didakwa telah meninggalkan dunia di pusat IJN kemarin petang. and yup, kita tlh kehilangan seorang lagi penyanyi dan pelakon yg bukan saja menjadi idola kat junior² malahan juga pd senior² dunia hiburan tanah air.

as a human and person yes, muslim too, marilah sama² kita menyedekahkan al-fatihah buat arwah. for ahli keluarga arwah, saudara mara, salam takziah buat semua..al-fatihah..

read more : berita harian

sabah boleh!

Image
hey petang blogie ;)

taklimat anti kutu sampah da selesai around 3.30  petang td. and now, i'm siting at the padang corner..sorry ya, i'm trying to learn how to write in english actuali. hehe..tp itulah still in progress and what can i say is, my broken english is very the hancur :P ahaha..

oh yup, itu dia pasukan bola sepak dbkk sedang buat latihan. apa pasal aku candid? *erk, suka hati aku la :P tak de la..one of their pemain is my bro in law. and 28 februari will attend perlawanan kat sarawak. oh ok, good luck utk mereka!


oh yg ni pula, ada latihan menari. ntah dari mana. tp thing mewakili sabah kot. sebab dorg blk² mention nama sabah :P lol


ok, will update soon sooner..hayat cik lippy aku ni nak berhenti da..kat padang ni ada juga suis, tp risau gak nak changer kat padang ni. silap hari bulan ada yg kena bawa lari cik lippy aku :P bai!

anti kutu sampah

Image
good morning dear readers :)

and yes mari suport our komuniti to be one of "anti kutu samph" okei? mai klik anti kutu sampah. wa, baik hati korg erk. klik like jgn tak klik :P da klik like tu, jgn tak klik like gojes blog fan page pula :P

oh yup, now aku berada di ibu pejabat dbkk, dewan makan hq, dbkk akteli. here for mendengar taklimat secara percuma and be a urus setia yg tak berjaya :P sebab, aku only duduk kat hujung meja. do nothing akteli. just tunggu masa nak habis and tunggu masa utk next sesi. looking around, sana sini. and aku punya masa melihat tp bukan men 'judge' sesetengah manusia. no i'm :) i'm not a perfect person to judge org lain. what i was thinking now is, taklimat ni would be settel as soon as well. sebab ianya melibatkan kerjasama dua jabatan. my depart jpsm juga jkbp depart. oh yup, good luck to mr tuan robert lipon, pengarah jabatan kesihatan dan perkhidmatan bandar for kindy heart beliau memberikan sepatah dua kata bout entri aku p…

peminat melodi tv3 yg kecewa

Image
klik gambo
acteli, benda ni da lama nak ckp sebenarnya. tp tahan² je sebab tak de benda sebenarnya. simple thing saja. tp makin lama makin rasa mcm menyampah and mmg nak ckp la. mmg menyampah. sapa tgk melodi? suka tak dgn dira as a pengacara tu? bukan tak suka dira sebenarnya, tp stail dia mengacara tu mcm mengada² je. terikut skrip, ya mmg btl kena ikut skrip tp dia tak berapa santai. sedangkan as pengacara ni, kenalah santai sikit supaya program tu tak rasa kaku sgt. nasib and mmg elokla zizan tu ada. tercover sikit kaku tu. sentap tak sentap, aku mmg tak berapa suka. dari tahun ke tahun aku suka tgk melodi and wajib tonton tp kali ni rasa mcm hampeh je...boleh tak tukar pengacara lain? sob sob..

kekasih nora danish siap cium² santai #sentap wei..

Image
hey hello blogie,

kat fisbuk aku, ada je link gambar nora danish berbaju tidur. tak tahulah kenapa nak sgt kecoh kecikkan benda² mcm ni.








tak puas hati mari sini tgk pula gambar si kekasih hati nora danish.

comel kan? ar ni kalau ada yg nak buat gossip nak kondem sis nora danish tak tahu la..tp tak pe la,
 bukan dia 'kiss' dgn org lain pun. dgn the baby boy dia sendiri juga :P

nak tgk banyak² gambar sis nora danish? mai klik SINI

apa pun, i ♥ nora danish dan dhia!
kredit to official Nora Danish's Photo 

mentor ramlah ram official blog

Image
yes! ramlah ram sure pasti ke baboom meletup :) ada sapa peminat fanatik akak ramlah ram kita tu? mai klik SINI ziarah blog okei. sapa kata artis tak de blog wei. ar, ni akak ramlah ram punya blog yg sangat super duper awesome! kemas je..ada sesetengah blog artis, yg bersepah mepah je..ok be profesional sikit la ye..jgn malas! :P



yg ni logo fan club ramlah ram..ala² queen gitu kan. ar mmg pun..:)

ujibakat mentor 6 bersama adam af # senarai penuh calon protege adam

Image
hey blogie, jgn lupa saksikan ujibakat mentor bersama adam hari ini. hopely ada kuar kat melodi tengahari nnti, sebab nak juga tgk how adam akan berjaya menjayakan program today n pilihan bagaimana dan apakah yang di cari adam ;) katanya tak cukup power jangan datang..ahahaha..#senarai penuh nntikan soon :P


mari ramai-ramai klik like fan page mentor 6 okei!

qaseh & aiman bagi sang suami

Image
morning blogie ;)

wei, kemarin petang sapa tgk drama qaseh & aiman kat astro prima. oh eyap, teman mmg agak ketinggalan. sebab drama ni da pernah keluar tahun lepas. ok, minta maaf :P

tp yes, sakitnya hati kat watak ayu raudhah aka qaseh tu. oh juga watak haris aka suami org. citer ni simple je, dari sms ke sms, dari kawan ke kawan, betukar menjadi teman. menjadi teman betukar menjadi kekasih. ar da menjadi kekasih, perasaan cinta cintun timbul. sampai lupa ada yg lebih berhak utk itu. bila hubungan da diketahui sang isteri, segalanya jadi kucar kacir. and yes, selalunya sang isteri menjadi alasan or meaning that punca utama why sang suami beralih ke org ke tiga. oh tidak!


part ni tak suka, sebab ape? yes, sang isteri juga keje. satu bumbung lagi. bukan ka itu memudahkan sang isteri dan sang suami lebih ada masa berdua. evendo da kat umah pun akan bertemu dan bersua muka. tp, sayangnya ... sang suami menjadikan alasan 'kesunyian' dgn yap, beralih ke pihak ketiga dgn alasa…

pelakon sabah gaduh dengan izara aisyah vanilla coklat?

Image
sapa tgk vanilla coklat? angkat kaki dan tangan sekarang and say peace no war! :P ok, memain saja.
ar, tajuk propa saja okei. tak de kena mengena pun dgn entri. tp, ye la kan. sebab mrk begaduh dalam watak tu je pun. next week punya episod mmg tak sabar nak tgk..:P

search watak perempuan perasan cantik giler tu, yg cuba nak rampas aiman dari burung kakak tuanya is rupa²nya budak kota kinabalu sabah. bella aka nabilah nama diberi. yg juga one of finalis Pilih Kasih. tau kan? nak tahu lanjut bout empunya nama, sila cari pakcik google aku k..beliau free je hari²..hehe


bella on finalis Pilih Kasih
taken from budakhutan blog hey, dia nampak seperti pelakon lisdawati kan? :)

 klik gambar if nak tahu biodata mereka berdua okei!
nite!

terima kasih sekali lagi nuffnang ♥

Image
malam blogie :(

muka da start sedih sama. sebab hari tu ada htr email kat abg nuffy, asking about gojes blog earning yg mmg hampeh semcm je. and sedih mendapat balasan email yg katanya kena kemaskinikan survey and adalah ayat²nya yg kata jika tak kemaskini survey, pihak pengiklanan agak tak nampak gojes blog ni..sob², sedih sat. so malam ni, i try my best kemaskini survey tu semula :P

good luck to me la sbb nak kemaskini survey tu, kena take time and kena perah otak sama :(
anyone ada tips how to sentapkan survey tu tak? silalah share sama ya...sob sob...abg nuffy, thanks ya for ur kindy heart one sudi reply pertanyaan saya..sob sob..

Elia jejariruncing in the house ♥

Image
Hey hello blogie!