tip lajukan celcom broadband anda

January 19, 2012

anyone boleh sharing how to lajukan celcom broadband tak? more info, aku pakai celcom broadband prepaid punya. kalau da namanya gila tenet, mati katak la jawapnya sbb conection tenet sgt sgt slow tak terkata :(

oh hari ini sgt² la bosan. dgn tak de kerja dan conection tenet yg mmg hampir melemaskan diri, mmg buat hari² aku hari ini, sepanjang hari ini mmg teruk. bosan, tension dan tiada kata yg dpt aku nak gambarkan lagi. :( dgn encek celcom broadband bertukar ke encek celcom berukband mmg aku hot spring tahap dewa btl la...malas!!! bai!

You Might Also Like

6 comments

  1. ehh kita pun guna celcom prepaid. memang kadang - kadang slow. Sabar jelahhh T_T rasa macam nak tukar plan, tapi duduk tempat nie line celcom je boleh masuk.

    ReplyDelete
  2. Dulu pakai maxis broadband. Takdenya nak tgk youtube ke pebenda yang boleh cepatkan sampai limit quota. Cuma bleh fb, blog & email je lah. Tapi now hubby da pasang streamyx. Yeyy, da tak perlu fikir pasal limit2 lagi! :D

    ReplyDelete
  3. @Tyra Russli

    erk kita sama la syg :). tefikir gak nak tukar, tp kawasan tmpt tggl tu la blh terima celcom je. sedihnye ;( sob²

    ReplyDelete
  4. @Liyaa Mf

    wargh!! sgt jelesi dgn kamu :p tak blh nak kata ape liyaa, saye kena terima takdirnya....he² :p hrp2 dptla tips lajukan encek berukband saye tu ;(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images