seorang isteri yang baik itu aku?

January 11, 2012

insyaAllah!

harus dan wajib menjadi isteri yang baik itu perlu. kan? ask women yg da bernikah kawen ni, sapa yg tak nak jadi isteri yg baik utk seorg suami yg baik dan tidak ada manusia yg sempurna mana pun, tp isteri akan terima seadanya sang suami. menderhaka suami jgn sekali. :)

oh selamat pagi dear blogie, blog silent since beberapa hari ni kan. i knew, mesti readers for this blog bosan sebab tak de yg baru dengan gojes blog. ok, maafkan beta duhai kengkawan :)

neway, yg baru utk aku hari ini is, menjadi isteri yg baik pada encek suami. itu cerita aku. dan aku mengharapkan sesuatu yg baru akan berlaku dalam hidup aku. menjadi seorang isteri yg baik utk tahun ni. oh tahun ini saja ke? hehe..tak de la. kalau boleh se umur hidup teman to be..insyaAllah kan. kita hanya merancang tp tuhan yg menentukan perjalaannya.

oh tidak, teman da nak masuk 28 tahun ni. akan masuk 3 tahun intitle wifie encek suami :P *malas nak menaip!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images