sabah tanah airku

January 26, 2012

hey assalamualaikum dear blogie! ;)

oh kemarin i got a few komen² yg super awesome. and yes, blogspot for me one of place yg boleh kita tambah kawan evendo tidak pernah berjumpa, tak kenal each other but, if someone yg telah menapak dalam dunia blog, its not all about menulis dan terus menulis. tp juga menambah kenalan. kan? ;) wargh!!! korg super duper gojes. oh, and yup. a few days ni, i dpt kenal dengan mrk² yg gojes dlm blogie. ade zareliqa, ade liyaa yg rajin nak komen² entri aku skg ni..he²..sgt perasan aku ini ya. dan mrk² yg aku tak sebut lagi, semua dalam kolum "paparazzi terhebat" aku! oh mrk super duper awesome one :) thanks for droping gojes blog okei..nnti will buat GA utk korg..hehe :P

oh kemarin, citer aku kat padang. berkawad kaki kiri kanan kiri kononnya, tp tup² hujan turun membasahi bumi sabah. makanya, latihan kawad da jadi latihan ecsape sedunia :P walawei! ni kalau encek bos baca, siap ar...hehe..sat lagi ada latihan for a second week and ntah kali ke berapa punya latihan..nnti jumpa lagi ye :P lot of stori sabah tanah airku, negeri di bawah bayu..walawei!



 mount kinabalu


oh sabah kat mana tu? sabah kat kota kinabalu. oh kota kinabalu kat mana pula? sabah la..hehe

You Might Also Like

4 comments

  1. Err.. Err.. Nak tutup mukalah! :P

    ReplyDelete
  2. saye tngin nk pg sabah bah ! ^^

    #tingin lepas tgk cte hatiku d kinabalu. huhu

    ReplyDelete
  3. @syuesyada

    tak pe, ada rezeki nnti mai la sabah ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images