reheasal ulangtahun bandaraya kota kinabalu ke-12

January 31, 2012

hey hello blogie :)

entri yg aku nak buat ni sebenarnya aku da padam 2 3 kali. oh ok, seorang blogie yg baik juga harus pandai mengawal kata². tidak semua apa yg ada dlm akal fikiran harus di luahkan. even do hak utk bersuara itu adalah hak masing², tp masih perlu punya etika kan? ahahaha..no komen.

pagi tadi latihan kawad kaki lagi. kali ni raptai utk kali pertama juga second sebelum hari sebenar. dan i hope so ini adalah kali terakhir aku join this think :) oh, nak letak jawatan erk? ahahaha..boleh juga kan? kot² aku kaya raya ke, resign n jadi bos pula :P insyaAllah tu :)

and yup, bila latihan kawad kaki mcm ni, selalu sgt bising bab cuaca. panas. oh ye la, mmg la panas. kan da mmg mcm tu. kena terima la. nak kata apa lagi. banyak ckp pula. wei, ini baru kat dunia yg penuh dgn fantasi dan mmg realiti depan mata. blm lagi kat padang masyhar nanti. bertahan la selagi mampu dan boleh ye kengkawan. shooping sakan 2 3 jam bediri kat tempat panas terik, mampu pula..hehe..:P

lain citer is. time table. ar, pantang btl la time table tak di tepati. wei, janji jam berapa and people was there around berapa syg²ku..adoi..boleh kot kan menghormati sikit masa yg telah di janjikan. bukan pi mana pun syg²ku semua. this is for our depart juga. if u people² tak respect ur own time table, but pleaselah respect org punya time table sama :( sedihla..kang tak elok pula, da penat² kat tgh padang. then kena buat semula sebab org lain tidak menepati masa. oh maybe, no need next time for on this thing :) oh nak preggy tahun depan then tak perlu bersusah payah think pasal time table semata² nak pi latihan kawad kaki. oh tidak! tak sesuai..tak sesuai...:P

ok, jom kita belajar menepati masa dan belajar menghormati org lain. jgn noti² ya..majula sukan utk negara! bai! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Yeahh! majulah sukan untuk negara! hehehe

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun bandarayaku... semalam hari lahir anak akak.. iman, blanja makan secret recipe yg mama dia makan bukan bertday girl, sbb iman mama x suka makan kek... dah 'remaja' rupanya bandaraya KK ni...

    ReplyDelete
  3. @zareliqa afiqa

    hehe..terima kasih syg. jom majukan diri sendiri sama utk bangsa juga negara. proud to be malaysian bah kan! :)

    ReplyDelete
  4. @aimaniman

    hepi bandaraya for us ya kakak ♥ and hey, iman besday same day with my mum :) a hepi birtday to them..so sweet kan kak ♥!

    sabah duduk dimana? :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images