Puan Gojes Fan Page Facebook #entri melekat setahun ;)

January 26, 2012

petang blogie! ;)

its a wonderful today. and u know what, i love senyum secantik pelangi blog for this moment sbb mp3 dia sgt best buat aku rasa nak tulis surat cinta utk kali ke berapa buat encek suami ;) serius tak tipu :P jom usha ya :) klik je nama tu ;)

bebalik dgn tajuk aku kali ni, aku rasa bebudak umur 10 tahun punya blog pun da buat benda ni. tp aku baru je nak buat ;( ok, aku sangat ketinggalan zaman. he². so, anyone blogie yg nak like, gojes blog sgt menghargai evendo entri semuanya rasa mcm tak sehebat dan segah fatin liyana or cik epal yg comel ;) tp im sure, i done with my own and be my self itu perlu ;) kan? hehe..ok saya sangat perasan hebat :P

so, lepas ni nak cari tuto pula how to put in side bar tu sbb semlman da cr tp how complicated sgt nak letak tepi bar tu erk? :P

tak pe, kita pakai simple punya editing je la k. klik gambo tu be Puan Gojes Fan Page FOLLOWERS, Okei tak? tq :)




saya budak baru belajo ;P

You Might Also Like

7 comments

  1. ;) oh saya budak baru belajar how to make this think. and thanks for diri sendiri sebab rajinkan diri buat fan page..ahahaha

    ReplyDelete
  2. @zareliqa afiqa

    ;) thanks syg..wa rasa mcm da hebat plak da ade fan page ni..hehe...

    ReplyDelete
  3. ok, kite nk like fan page dia.. hehe

    tulis surat cinta byk2 ^^

    ReplyDelete
  4. @GincoMerahJambu

    ar syg, thanks so much..ala syg, blog tepi kaki lima je ni :) hehe

    *morning for u!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images