Payudara

January 21, 2012

 
im looking for Payudara info sebenarnya, sebab since beberapa hari ni, i think my own si 'kembar' tu ada sakit sedikit. better kata kurang selesa. kalau tgh duduk diam² buat keje tu, akan boleh tiba² je si kembar itu pandai sakit. agak² kenapa erk? sebab skg ni aku lg tgh dalam kawalan bendera merah. tp ketika dalam bukan kawalan bendera pun sama juga. seriusly aku tak kira pun kekerapan sakit tu sebab i think sakit tu akan reda sat lagi. but now, i was think to find out why ada rasa mcm tu. but, searching² tejumpa benda lain :) ar tu la kelemahan bab penulisan ni, nak cari benda yg septtnya tp terjumpa benda yg lain.

let share this think, 10 tanda hamil :) hehe..oh nak hamil erk yatie? tak lagi la :P insyaAllah if ada rezeki, pasti ada :)


You Might Also Like

2 comments

  1. Excited baca entry ni bila terbaca 10 tanda hamil! Hehe. Err.. Err.. Tapi rasa macam sume simptom tuu tade lagik jek. Teruskan berharap :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images