monday blues

January 16, 2012

perut da kenyang hati pun gumbirala jawapnya. assalamualaikum dear blogie!

monday is coming town. maknanya, tak de maknanya :P oh hari ini lunch dear sista big sis belanja. nasi ayam tolak tepi la wei, ni pizza tu..he²..so hari ini bebaik saja. kecuali kat ofic, cuaca mmg mendung sahaja. dengan mendung tak bererti hujan, redup semcm buat mata aku layu da skg ni sebab perut pun da kenyang, jadi mata memanggil nak bawa tutup. makanya, sat lagi aku akan menjadi ular seketika :P

so kemarin aktiviti duduk rumah sahaja. dengan encek suami of coz juga big² brother dan sis in law. duduk rumah, kemas bilik kemas dapur, basuh itu ini dan basuh diri sendiri, tak sampai masuk mesin basuh pun. jadi best moment is, duduk rumah dan merehatkan minda itu perlu :) bilik pun da lama tak di huni sbb sblm ni duduk rumah abg then bila balik kg, bilik mmg da di penuhi dengan habuk². kalau boleh cicakman pun boleh betelur dgn selesa. :P

so, aktiviti korg apa pula? :) memancing erk? best juga tu. next week mungkin akan ada program memancing kat tepi jalan. tak tahu jadi ke tak..bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images