majlis pernikahan ally iskandar dan farah lee

January 18, 2012

 gambo kredit to abg nara

berita mengenai pernikahan ally iskandar dan juga farah lee on 20 januari 2012 sebelum ini yg pernah di keluarkan kat blog abg nara, dan that time farah lee engan mengulas lanjut bout that. tp, tak lama selepas itu, perkara mengenai pernikahan ni sah dan sahih tariknya bila farah lee sendiri telah mengundang kwn² beliau di facebook beliau sendiri :)  yahooo!

makanya, dalam masa beberapa hari lagi, kita akan menyaksikan wedding of this year dari ally iskandar juga bakal wifie :) taniah untuk korg berdua..

spt mana elia, x tunang apex tu (tak perlu kot kan sebut x tunang), farah lee juga punya blog. nak terjah mai klik farah lee and apa kata singgah and read bout Bakal Suami write by cik farah lee kita ni sendiri also Sehidup Semati entri :) Jom Like Farah Lee FB, Okei? :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images