Kotak Komen, JOM KOMEN!

January 17, 2012

morning dear blogie!

semalam blog mcm buat hal :( till 10.00 malam semalam juga, aku masih mengadap gojes blog hanya kerana kotak komen aku hampeh semcm spt di bawah. anyone can help me ke? da try pakai tutorial dr cik gee yg khas utk aku tu. tp, still mcm tu juga..sgt tension dan mengada² btl la blog ni semalam. kalau ye pun merajuk kat nuffnang, entri blog tanpa nuffnang tu, tp jgnlah menjauhkan diri ye encek kotak komen :P

tulung! :(

You Might Also Like

5 comments

  1. Yeyyy, sudah boleh komen semulaaaa! :D

    ReplyDelete
  2. ermmm... masalahnya apa ya puan gojes? gee tengok okay je... ngehehe..

    based on ape yg gee tengok kt gambar atas tu, itu bukan platform comment blogspot kan? puan gojes pakai ape boleh buat camtu ea?

    ReplyDelete
  3. @Cik Gee

    tak tahu la apa masalah dia cik gee. sebab, kita nak pakai kotak komen yg cik gee bg tu, tp mcm tak berjaya dgn jayanye je :(

    gambar tu platform comment blogspot, mungkin new kot. and kat kotak comment form placement tu, kita tick kat full page..

    pening ;)

    ReplyDelete
  4. haha.. maksudnya ada replies di bawah pengomen lain.. gitteww.. tu yg gee tak faham.

    tapi rasanya ada cara alternatif lain utk paste kan koding tu selain letak kat atas ]]> .

    mybe puan gojes boleh pastekan koding tu bermula dari bawah /* Comments
    ----------------------------------------------- */ sehinggalah #blog-pager-newer-link {

    kiranya puan gojes kena deleta la semua koding yg sedia ada macam kat tutorial INI pastu pastekan koding yg baru tu.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images