gemersik rindu episod ke 3

January 04, 2012

 syg²ku, jgn lupa tonton gemersik kalbu mengantikan dhia ok. petang ni masuk episod ke 3 da :) 
nak masuk fb mereka? mai klik SINI


dear blogie, bosan tak terkira hari ni. evendo ada keja mendesak dan terdesak, tp aku masih mampu menghadap engko dear blogie. susah btl nak pisahkan engko dari aku walau sebentar cuma :( dengan pening kepala how to done this laporan, sangatlah buat aku bosan tahap dewa dear blogie :( boleh jerit sekuat hati tak? sebab di awal tahun baru ni da buat perangai malas tahap dewa encek suami kata. ntah mana abg belajar, ayg pun tak tahu :)

petang ni ofic agak silent, few ofismate yg masih bercuti before juga after new year, tau² la ada yg kena urus anak² balik sekolah. bukan senang nak urus anak² sekolah kan? :) lbh² lagi yg masuk darjah 1 or maybe yg naik form 1. tak lupa yg tadikanya. :) mesti banyak ragam punya la..sure and confirm! hehe..so, ofis mmg silent killer. dan nak kata aku bz, mmg bz tp itu lah masih mampu menghadap dear blogie :)

so that mean, this is my second entry on the new one year 2012. sorry to say sebb agak lama tak update blog ni. mmg sure trafik turun giler mendadak. ala, mmg trafik tak pernah meletup pun kat sini :) asyik² citer gojes punya personal life saja :P kalau bukan gojes personal life, mesti bout encek suami dia yg cute tu..hehe..aktuiii sumpah menyampah dgn ayat itu..hehe..oh ok..ahaha

nak citer ape petang ni sebab aku mmg no idea nak upadate blog skg ni. nak join segmen tag dari blog lain pun, mmg aku not in mood. minta maaf pada yg tag gojes blog ya syg² ku :) oh nak kata, aku bosan dengan blog? tidak juga. sebab aku punya idea yg mencurah² sebenarnya nak tulis tp tiap kali nak starting engine tu, mesti idea tu menlencong tempat lain..huhu...tension siot!


oh ok, will update honeymoon hari tu..tak juga honeymoon :P bai!

You Might Also Like

2 comments

  1. aiseymen mmg plan nak tgk dari awal tapi dek kerana sibuk dgn persiapan anak2 sekolah tak dapat juga tgk episod 1 huhu

    ReplyDelete
  2. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    tak pe mak dara, anak² wajib di dahulukan dan diutamakan..(^____^)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images