full house korean drama

January 28, 2012

ok aku mmg sgt old fashion sbb baru nak mengadap cik lippy layan citer ni. ;) oh eyap sebab aku bukan peminat gila mati layan korean :P hehe. tp kalau ada masa, pasti aku akan tgk sebab hari tu, aku beli external driver siap lesen semata² nak copy all drama korean dr student² praktikal kat ofic aku..ahahaha..lawak sgt lawak aku ini! kekekekeke.

sape² yg da layan drama ni, nak tanya best ke tak?! sebab aku malas nak tggu hingga ke akhir hayat drama ni abis ;( huhu..jom layan!


ok dia sgt sweeties manis gila!

You Might Also Like

4 comments

  1. singgah sini. tak abes pun tengok ceta tu sebenar nye sbb xde actor fav sya. hehehe. :D

    update http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/01/hari-yang-sial-sumpah-mengeletar-masuk.html

    ReplyDelete
  2. Best gila! Romantic okeyy especially bila mereka dah berchenta. Tolonglah tengokkkkk. Hehe.

    Err.. Tapi if tak suka, maybe taste kita tak sama :P

    ReplyDelete
  3. @Liyaa Mf

    he². adoi, terasa di awan²gan da ni..lagu² dlm drama ni best kan. ada lagu drama my girl..tu liyaa mesti da tgk sama kan ;)

    ar sweety one ;)

    ReplyDelete
  4. @Mish Meeniey

    ala, jgn la mcm tu ;( mai sini tgk sama. kot² jatuh cinta kali ke 10 dgn someone kat dlm drama ni kan..;P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images