blog tanpa nuffnang

January 16, 2012

semua org ada nuffnang. aku pun sama. eyap, soalan bonus pula kan. tp, ada juga yg tak letak nuffnang kat blog mereka. kenapa agaknya? bila aku tgk dan lihat pada blog mereka, rata² yg  tak letak nuffnang ni, selalunya blog mrk adalah blog personal. which is, keterajuan untuk menulis melebihi dari punya earn nuffnang tu semata². ye erk? atau nak letak nuffnang ni complicated? :)

but sometimes aku terfikir juga, kenapa mesti punya blog dan wajib letak nuffnang? :) jawapan aku is, nuffnang is one medium utk earn something dari dunia internet. which is, kita 24 hours mengadap internet, selain dapat info dari dunia internet zaman skg ni, melalui blog kita boleh earn something :) maybe. oh yup. mcm aku la tu. i have nuffnang, and da dua kali cash in kan nuffnang and bersyukurla. dari sana, menaikkan semangat aku untuk menulis lebih banyak, lebih better dan lebih banyak tulis lebih byk earn..hehe..tp, tak semestinya menulis itu, earn akan naik kan? ada caranya..:P

and oleh tu, aku agak terpanggil untuk menulis sesuatu yg bukan hanya sekadar aku nak earning nuffnang aku naik. aku nak menulis hanya sebab aku minat menulis, bukan hanya kerana aku nak earning aku naik dan hujung bulan, boleh la aku cash in kan earning aku tu..hehe..itu semua rasanya da lepas. skg ni, im trying to do something yg berbeda dari sebelum ini. menulis hanya bukan kerana earning nuffnang. i love nuffnang, thanks for them sebab selalu belegar² kat gojes blog ni. sebelum ni kat cikpuantecik juga yatieowners blog. :) mereka akan aku sygi sampai bila. but now, mari kita buat sesuatu yg beda yg bukan hanya kerana nuffnang semata² :) ok kan?


pesanan penaja : jgn lupa kemaskini blogger bio korg, kang senang nuffnang nak datang menziarah :)


You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images