berbulan madu dengan bos

January 11, 2012

dear blogie,

nampaknya tahun 2012 ni bukan permulaan awal tahun yg baik utk aku rasanya. how do i wish :( oh i mean, bab keja. dengan begitu lamanya berbulan madu dari ptk since last year, nampaknya awalan tahunan ni situasi yg sama akan berlaku sementara our depart belum menerima apa² pekeliling or sukatan yg blh di ambil contoh untuk buat sukatan cara mengantikan exam ptk yg telah pun dimansuhkan. oh i think, benda ni sgt komplikated sebenarnya. for me la. dengan gred baru juga cara yang baru. akan pening kepala di situ :(

makanya, berbulan madu akan berlaku sekali lagi. agak membosankan juga kalau berbulan madu lama² ni..hehe.. kalau dengan encek suami, tak pe la juga :P and yes, skg ni aku berada di ambang berbulan madu yg panjang :) bestkan menjadi seorg pekerja yg hanya pi keja and do nothing mcm aku. :) aktiviti aku is, bangun pagi pi kerja, on pc tradisional aku dan mengadap fisbuk juga blogie aku. wa best tu. aku datang kerja dengan suka ria. mengadap pc then update blog. best tak jadi aku? :) bai semua!

*jgn jeles erk, tajuk tak de kena mengena dengan entri..hehe

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. hehe..terima mak dara..tp da lenguh sangat ni berbulan madu :P

      Delete
  2. selamat berbulan madu. jgn lupa encek suami pulak nooo.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. he²..encek suami mmg tak blh lupa cik gee syg :P

      Delete
  3. Replies
    1. argh sgt best syg :) tp agak membosankannya bg yg workerholic...:P

      good morning!

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images