bengang dengan rita rudaini?

January 17, 2012

aku mcm tak de kerja lain selain blog ni kan. dari pagi till lunch ni, asyik muka aku je mengadap blog ni. sumpah memuntah kalau ada org tgk. aku hairan juga kalau² jiran tetangga aku ni kot² berkata sendiri, asal la yatie ni 24 jam dengan blog. tak bosan ker. asyik on off on off. sat manimize sat tak. tukar sana tukar sini. tak faham btl la. ar lantak la. aku tak kisah. ada korg kisah? hehe..nampaknya gaya kotak komen aku mmg tak boleh di selesaikan dan mmg tak boleh nak di make over da, makanya aku biarkan mcm tu sahaja. push stop. dari aku bejaga till 10 malam gara² kotak komen tu saja, better aku dok layan laki..:P

neway, aku da tahap nak menyampah dengan kes rita rudaini dgn ceciter dia semua tu. ok, kalau ye pun ada masalah rumahtangga, mungkin be silent be better kan. asal erk, kalau ada masalah je dgn suami, kena sebarkan satu malaya. harus dan wajib ker? supaya org tahu sapa salah sapa betul ker ni? tak faham la..kalau ye pun ada masalah, bawa² la bincang kat umah. da namanya suami dan isteri. tak kan la bab² peribadi nak citer kat org kot. eh hairan bin pelik btl la. ni nak kata bukan kat rita je, kat artis² yg lain pun sama. ada je masalah rumah dan tangga mesti nak heboh². dapat duit ker nak citer pasal tu semua? or rumah dan tangga tu tak cukup rumah dan tangga? dush²!

gambo kredit to meow blog

apa pun, hopely hubungan rita dan suami cepat² bebaik semula. for adik ipar dan ipar tu, think, jgn la masuk campur urusan org lain, kan. evendo aku dan peminat kat luar sana tak tahu apa citer sebenar yg berlaku. korg suka ker if korg ada masalah rumahtangga, org lain masuk campur? sedap berdua tp yg tak sedapnya more that two..pray for them, sebab punya anak² yg comel..please solve this matter as soon as possible dear!


tak geram tp sekadar nak luahkan perasaan :(

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images