ben ashaari - santai bersama jom!

January 28, 2012

siapa berani kata pakcik ben ini kacak dan macho, sila angkat tangan dan kaki korg sekarang! ok, sila muntah darah sekarang. sebab beliau tidak kacak dan macho mana tp gagah banyak..:P

jgn marah kalau aku kata, aku mmg tak sehebat pakcik ben. mmg pun! dan beliau juga tak sehebat aku. hehe..sebab aper aku kata mcm tu?! sebab beliau tak berani kata apa pun pasal blog aku. makanya, dia tak sehebat mana. kalau berani, sila engko duhai pakcik ben talk sikit pasal blog aku. :) 
pesanan penaja buat pakcik ben yg gagah, header blog tak de hati nak tukar ke? hehe.

oh, pakcik ben was there .. 80 followers to be ... thanks droping by pakcik ben!




bai! jgn bakar blog aku. aku newbie ni ... sob sob ...

You Might Also Like

6 comments

  1. Salam ...

    hehe.. bukan tak berani tapi tak layak nak kritik atau kasi pendapat mengenai blog orang .. hehe ..

    ReplyDelete
  2. @BEN ASHAARI

    wssalam pakcik ben..sob² nanges sehari semalam sebab u was :P

    hehe..ar, thanks for droping by! and being gojes blog fellow ya :) entry propa je lebih ... he²..

    ReplyDelete
  3. orang pemess tu...takut nak dekat heheh

    ReplyDelete
  4. @Liyaa Mf

    :P entri da lama tp baru nak reply .. amboi amboi...:)

    ReplyDelete
  5. @c'axoera ヅ

    ar btl..takut nak mendekati.hehe..tp pakcik ben best kan, suka promote blogie² :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images